IL: Maalipörssin kärkinimi jatkamassa Oulussa rahakkaalla sopimuksella – herätti kiinnostusta myös ulkomailla

LIIGA / Uutinen
Teemu Turunen voitti runkosarjan maalipörssin iskettyään 30 täysosumaa.
Kuva © Sirpa Pöyhönen - sirpa.poyhonen@jatkoaika.com
Runkosarjan maalipörssin 30 täysosumallaan voittanut Teemu Turunen on Iltalehden tietojen mukaan jatkamassa Oulussa. Kiinnostusta oli herännyt myös muun muassa Sveitsissä, joten vaihtoehtoja olisi ollut.

Runkosarjan maalipörssin voittanut Teemu Turunen on jatkamassa Kärpissä, kertoo Iltalehti. Kysyntää oli lähteiden mukaan muun muassa Sveitsissä, joten vaihtoehtoja olisi ollut myös Liigan ulkopuolella.

Turunen tulee olemaan yksi parhaiten palkatuista kotimaisista pelaajista, mikä tarkoittaa IL:n mukaan yli 300 000 euron vuosipalkkaa. 

30 täysosumaa runkosarjan aikana niitannut Turunen on ollut yksi koko kauden parhaista pelaajista. Hän iski peräti yhdeksän voittomaalia, mikä oli sarjan paras lukema. 28-vuotias hyökkääjä oli tilastoykkönen myös ylivoimamaaleissa (14).

Koko kauden osalta 60 ottelua tuottivat 57 (30+27) tehopistettä. Meneillään olevassa puolivälieräsarjassa Jukureita vastaan laituri on iskenyt kolmessa ottelussa tehot 2+4. Kahden kauden aikana Kärpissä 116 runkosarjaottelua pelannut Turunen on tehnyt yhteensä näissä otteluissa 46 maalia ja 98 tehopistettä.

» Lähetä palautetta toimitukselle