IL: Jukurit hankki SHL-kokemusta alakertaansa kaksin kappalein

LIIGA / Uutinen
Lundgren on pelannut urallaan 10 ottelua Ruotsin maajoukkueessakin.
Kuva © Samppa Toivonen - http://www.samppas.net
Iltalehden tietojen mukaan Mikkelin Jukurit on saamassa tulevaksi kaudeksi puolustukseensa Linus Nässenin sekä Niclas Lundgrenin.

Jukureiden puolustus on Iltalehden tietojen mukaan vahvistumassa ruotsalaisilla Niclas Lundgrenilla ja Linus Nässenillä. Molemmat kiekkoilivat kuluvalla kaudella SHL:ssä.

Lundgrenilla, 31, on vyöllään kaikkiaan 469 SHL:n runkosarja -ja pudotuspeliottelua. Kaudella 2014-2015 hän oli voittamassa Ruotsin mestaruutta Växjön riveissä. Lundgren on pelannut urallaan myös yli 200 Allsvenskan-ottelua.

Kuluvan kauden puolustaja aloitti Allsvenskanissa Västeråsissa, josta siirtyi SHL:n Färjestadiin. Allsvenskanissa hän keräsi 28 ottelussa tehot 1+5 ja SHL:ssä merkkautti 25 ottelussa viisi pistettä.

Nässen luuti kuluvalla kaudella puolestaan Växjön takalinjoilla 33 ottelussa tehoin 0+3. Tällä hetkellä vielä SHL:n välieriä pelaava 22-vuotias puolustaja kävi kauden aikana myös lainalla Allsvenskan-joukkue Vita Hästenissä.

Florida Panthersin kesällä 2016 kolmannella kierroksella varaama Nässen on pelannut urallaan kaikkiaan 100 SHL-ottelua. Ruotsin nuorisomaajoukkueissakin pelannut puolustaja kiekkoili kaudet 2017-2019 Pohjois-Amerikassa WHL-joukkue Medicine Hat Tigersissa, jossa iski tehokkaammalla kaudellaan 62 ottelussa 46 tehopistettä.

» Lähetä palautetta toimitukselle