IL: HIFK kaappasi ensi kaudeksi takalinjoilleen Tšekin maajoukkuepuolustajan

LIIGA / Uutinen
Knot edusti Tšekkiä marraskuun Karjala-turnauksessa.
Kuva © Samuli Huikuri - https://www.instagram.com/shuikuri/
HIFK on hankkinut Tšekin maajoukkueessa viimeisellä kolmella kaudella pelanneen puolustaja Ronald Knotin, kertoo Iltalehti.

HIFK on Iltalehden tietojen mukaan hankkinut tšekkipuolustaja Ronald Knotin ainakin kauden 2024–25 kattavalla sopimuksella. Knot edustaa tällä hetkellä Extraligan Bílí Tygři Libereciä, jossa hän on pelannut 32 ottelua tehoin 5+9.

Knot on tuttu näky Tšekin maajoukkueessa viime vuosilta. Hän edusti maataan vuoden 2022 talviolympialaisissa pelaten turnauksen aikana neljä ottelua, minkä lisäksi hänet nähtiin myös kevään 2023 MM-kisoissa.

29-vuotias on edustanut kuluvan kauden aikana maataan Euro Hockey Tourilla marraskuun Karjala-turnauksessa. Hänellä on ikäkausimaajoukkueista vyöllään myös U20- ja U18 MM-kisat.

193-senttinen ja 90-kiloinen puolustaja palasi kotimaansa pääsarjaan kuluvaksi kaudeksi pelattuaan viime kaudella AHL:n Tucson Roadrunnersissa.

HIFK-puolustajista Aron Kiviharjulla, kapteeni Ilari Melartilla ja Petteri Lindbohmilla on sopimus ensi kaudesta helsinkiläisryhmän kanssa. Lindbohmin sopimuksessa on ulkomaanoptio kahdesta seuraavasta kaudesta. Myös tähtipuolustaja Luke Martinin kuluvan kauden sopimuksessa on optio, joka mahdollistaa sopimuksen jatkamisen ensi kaudella.

» Lähetä palautetta toimitukselle