IIHF vahvisti miesten MM-kisojen peruuntumisen

MAAJOUKKUE / Uutinen
Jääkiekon MM-pokaalia ei tänä vuonna jaeta.
Kuva © Arno Hämäläinen https://www.instagram.com/hockeygrapher/
Maailmaa riepotteleva koronavirusepidemia (COVID-19) johti myös jääkiekon miesten MM-kisojen peruuntumiseen. Kisat oli tarkoitus järjestää Sveitsin Zürichissä ja Lausannessa.

Jo aikaisemmin kansainvälinen jääkiekkoliitto oli joutunut peruuttamaan naisten MM-kisat Kanadassa ja alle 18-vuotiaiden poikien MM-kisat Yhdysvalloissa lukuisien alempien divisioonien kisojen lisäksi.

− Tämä on karu todellisuus, minkä kansainvälinen jääkiekkoperhe joutuu kohtaamaan, mutta meidän on pakko hyväksyä tämä ratkaisu. Koronavirus on maailmanlaajuiden ongelma ja vaatii suurta työtä hallituksilta sen etenemisen pysäyttämiseksi. Kansainvälisen jääkiekkoliiton on tehtävä kaikki mahdollinen tätä taistelua ajatellen, ja sen takia on siirrettävä urheilu hetkeksi sivuun, IIHF:n puheenjohtaja René Fasel kommentoi.

Kisojen ohella myös niiden yhteyteen suunniteltu IIHF:n jäsenmaiden kokous on siirretty toistaiseksi. Ennen kokouksen järjestämistä ei tehdä päätöksiä siitä, miten tulevien isäntien kanssa toimitaan. Tässä vaiheessa miesten MM-kisojen isännät on päätetty vuoteen 2025 asti.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Aihe

Koronavirus

Pandemiaksi kehittynyt koronavirus-epidemia vaikuttaa suuresti kiekkosarjoihin Suomessa ja ulkomailla. Tältä sivulta löydät kootusti kaikki koronavirus-uutiset.

Artikkeli
NHL-pomot pohtivat tulevaa kautta – 35 pelaajan rajoitus saattaa jättää osan suomalaisnuorista Liiga-jäille
28.10.2020 10:00
NHL-GM:t suunnittelivat konferenssipuhelussaan tulevaa kautta. Joukkueet saisivat kutsua harjoitusleireilleen enintään 35 pelaajaa. Tällä saattaa olla vaikutusta Liigassa pelaaviin suomalaisnuoriin.
Uutinen
Petteri Lindbohmilla todettu korona, EHC Biel-Biennen joukkue karanteeniin
27.10.2020 20:24
Petteri Lindbohm on joukkueensa toinen koronaan sairastunut pelaaja.
Uutinen

Lue myös