Hyvät otteet poikivat Erik Källgrenille loppukauden sopimuksen TPS:ään − "Rauhallisuus ja eleettömyys ovat olleet edellisissä otteluissa puolustuspelaamisemme viimeinen tuki ja turva"

LIIGA / Uutinen
TPS saa nauttia Källgrenin palveluksista loppukauden.
Kuva © Emmi Erkkilä, emmi.erkkila@jatkoaika.com
Alun perin kahden viikon lainalle Turkuun saapunut ruotsalainen jatkaa seurassa loppukauden ajan.

Erik Källgren, 23, on solminut loppukauden sopimuksen TPS:n kanssa. Alun perin hän saapui seuraan tammikuun pelit kattavalla kahden viikon vuokrasopimuksella.

Ruotsalaisvahti on pelannut TPS-nutussa neljä ottelua ja voittanut niistä kolme, torjuntaprosentin näyttäessä lukemaa 93,91 ja päästettyjen maalien keskiarvon ollessa 1,76.

− Tuntuu hienolta jatkaa TPS:n maalilla loppukauden ajan. Tykkään tekemisestämme, joten jatkosopimuksen kirjoittaminen oli helppo ratkaisu. Odotan innolla tulevia pelejä ja loppukauden osalta haluan torjua TPS:lle mahdollisimman monta voittoa ja pelata tietenkin pudotuspelejä, sanaili Källgren turkulaisseuran tiedotteessa.

Pelaajatarkkailijana TPS:ssä toimiva entinen huippuhyökkääjä Tomi Kallio luonnehtii ruotsalaista seuraavasti:

− Hänen tasonsa teki meihin suuren vaikutuksen. Källgrenin rauhallisuus ja eleettömyys ovat olleet edellisissä otteluissa puolustuspelaamisemme viimeinen tuki ja turva.

» Lähetä palautetta toimitukselle