Hyökkääjälupaus Bucek KooKoon riveihin - "Tavoitteena on pelata kahden vuoden sisään maailman kovimmassa jääkiekkosarjassa"

LIIGA / Uutinen
Bucekilla on runsaasti kokemusta Slovakian ikäkausimaajoukkueista.
KooKoo vahvistaa hyökkäystään slovakialaisella Samuel Bucekilla.

Samuel Bucek siirtyy KooKoon riveihin kaksivuotisella sopimuksella.

Viime kauden 20-vuotias hyökkääjä pelasi Slovakian pääsarjajoukkue HK Nitrassa. Hän oli joukkueen toiseksi tehokkain pistemies iskemällä 53 ottelussa tehot 30+21. Pudotuspelien arvokkaimpana pelaajana palkittu Bucek teki pudotuspeleissä 18 otteluun 14 tehopistettä.

− 30 maalia Slovakian pääsarjassa on vasta 20-vuotiaalta pelaajalta vakuuttava työnäyte. Kevään pudotuspeleissäkin Bucek oli erinomainen, KooKoon urheilujohtaja Jarno Kultanen totesi.

Raamikas (190 cm/87 kg) laitahyökkääjä on pelannut urallaan myös kolme kautta Pohjois-Amerikassa juniorisarjoissa QMJHL:ssä sekä USHL:ssä.

Oikealta laukova Bucek on esiintynyt Slovakian eri ikäkausimaajoukkueissakin ja saanut vyölleen sekä alle 18-vuotiaiden että alle 20-vuotiaiden MM-kisat. Tänä keväänä hän oli mukana Slovakian MM-kisaleirillä, mutta karsiutui lopullisesta kisajoukkueesta.

− Näin mielenkiintoisia nuoria hyökkääjiä on harvoin tarjolla Liigaan. Bucekin tavoitteena on pelata kahden vuoden sisään maailman kovimmassa jääkiekkosarjassa. KooKoo on hänelle hyvä askel kohti vieläkin kirkkaampia valoja, Kultanen kertoi.

KooKoolla on sopimukset tällä hetkellä 27 pelaajan kanssa. Vahvistuksia joukkueeseen haetaan kuitenkin edelleen.

− Etsimme joukkueeseen vielä yhtä keskushyökkääjää. Lisäksi tarkkailemme tilannetta puolustuksen osalta. Martin Bergerin kauden aloitus venyy näillä näkymin lokakuulle, Kultanen kommentoi.

» Lähetä palautetta toimitukselle