Hurricanes paikkasi puolustustaan Sami Vatasella ja Brady Skjeillä − organisaatio luopui Janne Kuokkasesta saadakseen Vatasen

NHL / Uutinen
Vatanen vahvistaa Hurricanesia.
Kuva © Getty Images
Sami Vatanen ja Brady Skjei siirtyvät loukkaantumisista kärsivän Carolina Hurricanesin takalinjoille.

Puolustaja Sami Vatanen, 28, siirtyy New Jersey Devilsistä vaihtokaupan myötä Carolina Hurricanesiin, joka on jo entuudestaan tunnettu vahvasta suomalaisedustuksestaan. Tällä kaudella Vatanen on tehnyt 47 ottelussa tehopisteet 5+18. Devilsin lisäksi hän on edustanut NHL-uransa aikana Anaheim Ducksia.

Vaihdossa Devils sai suomalaishyökkääjä Janne Kuokkasen, ruotsalaispuolustaja Fredrik Claessonin sekä neljännen kierroksen varausvuoron. Kuokkanen on pelannut tällä kaudella AHL-joukkue Charlotte Checkersissä 52 ottelua tehoin 12+30.

Lisäksi Hurricanes hankki yhdysvaltalaispuolustaja Brady Skjein New York Rangersista vaihdossa ensimmäisen kierroksen varausvuoroon. Skjei on tällä kaudella pelannut 60 ottelussa tehoin 8+15. Hänen ennätyspisteensä NHL:ssä ovat kaudelta 2016−17, kun hän teki 39 tehopistettä.

Puolustajien hankkiminen muodostui Hurricanesille siirtotakarajalla ajankohtaiseksi, koska sairastuvalla on tällä hetkellä kaksi joukkueen avainpuolustajaa: Dougie Hamilton ja Brett Pesce.

Uutista päivitetty klo 23.06: Tarkennettu Vatasta koskevan vaihtokaupan sisältöä. Hurricanes saa Devilsiltä toisen kierroksen vuoron sijaan neljännen kierroksen varausvuoron.

» Lähetä palautetta toimitukselle