Hurricanes ja Flames tekivät suuren pelaajakaupan − osallisena kaksi runkopelaajaa kummastakin joukkueesta

NHL / Uutinen
Hanifin ja Lindholm pelaavat jatkossa Calgary Flamesin väreissä.
Kuva © Getty Images
Lauantaina tapahtuneessa jättikaupassa Noah Hanifin ja Elias Lindholm siirtyvät Calgary Flamesiin. Dougie Hamilton ja Micheal Ferland suuntaavat puolestaan Carolina Hurricanesiin.

Carolina Hurricanes ja Calgary Flames ovat tehneet pelaajakaupan, jossa osallisena on kaksi runkopelaajaa kummastakin joukkueesta. Flamesiin siirtyvät hyökkääjä Elias Lindholm, 23, ja puolustaja Noah Hanifin, 21,

Dougie Hamilton, 25, ja Micheal Ferland, 26, siirtyvät puolestaan Hurricanesiin. Carolinalaisorganisaatio saa pelaajakaupan yhteydessä myös 20-vuotiaan Adam Foxin, jonka Flames varasi kolmannella kierroksella kesällä 2016. Fox pelaa vielä NCAA:ssa Harvardin yliopistojoukkueessa.

Sekä Lindholm että Hanifin ovat Hurricanesin omia varauksia. Organisaatio varasi Lindholmin viidentenä pelaajana kesän 2013 varaustilaisuudessa. Hanifinin Hurricanes varasi niin ikään viidennellä varausvuorolla kolme vuotta sitten. Lindholm on pelannut NHL:ssä tähän mennessä 374 ottelua tehoilla 64+124. Hanifin on luutinut joukkueen takalinjoilla edelliset kolme kautta tehden 239 ottelussa yhteensä tehopisteet 18+65.

Hamilton on NHL-otteluissa mitattuna pelaajakaupan kokenein pelaaja. Hän on pelannut NHL:ssä toistaiseksi 423 ottelua tehopistein 64+156. Ferland on puolestaan pelannut 250 ottelua tehden yhteensä 89 tehopistettä. Hyökkääjän piste-ennätys syntyi viime kaudella, kun hän teki 77 ottelussa tehopisteet 21+20.

» Lähetä palautetta toimitukselle