Huippusentteri Linden Vey vahvistaa SKA:ta

KHL / Uutinen
Linden Vey lähenteli TsSKA:n paidassa useasti Jokereidenkin maalia.
Kuva © Juuso Pellava - juuso.pellava@jatkoaika.com
Kanadalainen huippusentteri on solminut Pietarin SKA:n kanssa kahden vuoden sopimuksen.

KHL:ään kaudeksi 2017−18 saapunut kanadalaiskeskushyökkääjä Linden Vey on allekirjoittanut SKA Pietarin kanssa kahden vuoden sopimuksen. Sopimuksen rahallisesta arvosta ei ole julkistettua tietoa.

29 vuotta heinäkuussa täyttävä kanadalainen on Los Angeles Kingsin neljännen kierroksen varaus kesältä 2009. Veyllä on kaapissaan niin Sveitsin kuin KHL:n mestaruudet sekä yksi olympiapronssi Kanadan riveistä.

Kolmella KHL-kaudellaan Vey on tehnyt runkosarjassa 158 otteluun 42 maalia ja yhteensä 143 tehopistettä. Hänen paras kautensa KHL:ssä oli ensimmäinen Barys Astanan (nyk. Nur-Sultan) riveissä, kun hyökkääjä takoi 50 otteluun 17 maalia ja 52 tehopistettä.

Kaksi edellistä kautta hyökkääjä edusti KHL:n läntisen konferenssin toista huippujoukkuetta, eli TsSKA Moskovaa. Viime kaudella Vey iski TsSKA:n riveissä 52 otteluun 13 maalia ja 48 tehopistettä.

SKA teki myös kahden vuoden sopimuksen Metallurg Magnitorgorskia viime kaudella edustaneen voimahyökkääjä Jevgeni Timkinin kanssa. Timkin on kaksinkertainen Gagarin Cup -mestari. Hyökkääjä on parhaalla KHL-kaudellaan iskenyt 25 tehopistettä kaudella 2012−13 Vitjazin riveissä.

Viime kaudella Timkin iski 46 peliin Metallurgissa tehot 1+1.

Uutista päivitetty: Juttuun lisätty tiedot Timkinin sopimuksesta kello 21.11.

» Lähetä palautetta toimitukselle