Huhuille vahvistus: Kapanen Luganoon, Miettinen KalPaan

LIIGA / Uutinen
Sami Kapanen valmentaa ensi kaudella Sveitsissä.
Sveitsiläisseura HC Lugano on palkannut Sami Kapasen uudeksi päävalmentajakseen. Samalla KalPan valmennusvastuun ottaa Tommi Miettinen.

KalPaa kaksi kautta valmentanut Sami Kapanen on tehnyt HC Luganon kanssa kaksivuotisen sopimuksen. Apuvalmentajat joukkue julkistaa myöhemmin.

Kapasen valmennuksessa KalPa oli viime kaudella puolivälierissä. Tällä kaudella joukkue juhli Spengler Cupin voittoa joulukuussa.

− On suuri kunnia valmentaa todellista eurooppalaista huippujoukkuetta. Haluan, että pelaamme kovalla intensiteetilllä ja keskitymme hyökkääyspeliin. On kuitenkin tärkeää ymmärtää vankan puolustuspelin merkitys, Kapanen kommentoi tuoretta pestiään.

− Meille tuli muutama viikko sitten tietoon, että Samin osaamista kohtaan on kiinnostusta ulkomailla. Kävimme silloin asian läpi yhtiön hallituksessa ja annoimme Samille luvan käydä neuvotteluja mahdollisen uuden työnantajan kanssa yhdessä sovituin ehdoin, KalPan toimitusjohtaja Toni Saksman kommentoi.

KalPan uudeksi päävalmentajaksi nousee Tommi Miettinen. Hän on toiminut niin liigajoukkueen apuvalmentajana sekä KalPan A-juniorien ja Mestis-seura IPK:n päävalmentajana. Vuosi sitten KalPa voitti Miettisen johdolla nuorten Suomen mestaruuden.

− Tietysti valtava innostus tämän uuden pestin myötä ja haaste tulee olemaan kova. Viimeiset kolme vuotta olen saanut rakentaa omaa juttuani KalPan A-nuorten päävalmentajana sekä Mestiksessä lyhyemmän pestin ajan, mutta nyt koen olevani valmis tähän haasteeseen, Miettinen itse toteaa.

KalPan apuvalmentajat tulevat pysymään samoina. Miettisen apuna nähdään Marko Tuomainen. Maalivahteja luotsaa Jarkko Rissanen ja joukkueenjohtajana toimii Atte Kinnunen.

» Lähetä palautetta toimitukselle