Hopeajoukkueen pistehai Erik Ahopelto jatkaa Hermeksessä

MESTIS / Uutinen
Erik Ahopelto oli mukana useassa maalissa.
Kuva © Topi Lainio
Mestis-hopeaa juhlinut Erik Ahopelto jatkaa Hermeksen väreissä tulevalla kaudella. Menneellä kaudella keskushyökkääjä oli kokkolaisten tehokkain pelaaja.

Mestis-kevään sensaatiojoukkueen ykkössentteriksi noussut Erik Ahopelto, 25, jatkaa Kokkolan Hermeksessä. Viidettä kauttaan Mestiksessä aloittava Ahopelto iski henkilökohtaisen maaliennätykseen yhdeksällä osumalla ja sivusi piste-ennätystään 25 pisteellä. Sentteri oli joukkueensa tehokkain pelaaja runkosarjassa.

− Ahopelto tuli viime kaudelle hakemaan meiltä isoa vastuuta ja kuten näimme, niin hän kantoi vastuun tyylikkäästi ja tuloksekkaasti. Uskomme että ensi kausi voi olla vieläkin tuloksekkaampi, kun talon toimintatavat ja valmennus on tuttu pelaajalle, kertoo urheilutoimenjohtaja Pasi Tuukkanen.

Viime kausi oli Ahopellolle ensimmäinen Tampereen ulkopuolelle. Nuori keskushyökkääjä on edustanut aiemmin LeKiä, Kooveeta sekä kirjauttanut 17 peliä Liigassa Ilveksen paidassa. Mestiksessä pelejä on kertynyt jo 141.

− Oli helppo valinta tehdä sopimus Hermekseen, kun tuttu paikka, tuttu valmennus ja tiedän että täällä on mahdollisuus menestyä, mikä nähtiin jo viime kaudella.

» Lähetä palautetta toimitukselle