Holtari jättää JYPin jo nyt - vaihtaa toiseen liigaseuraan

LIIGA / Uutinen
Holtari (kesk.) työskenteli JYPissä useissa eri rooleissa.
Kuva © Vesa Pöppönen www.facebook.com/VesaPhoto
JYPin urheilutoimenjohtaja Jukka Holtari siirtyy Mikkelin Jukureiden organisaatioon.

Jukka Holtarin oli tarkoitus siirtyä kuluvan kauden päätteeksi sivuun JYPin urheilutoimenjohtajan tehtävistä. Hän jättää kuitenkin seuran jo nyt ja siirtyy Mikkelin Jukureiden urheilutoimenjohtajaksi.

Holtarin sopimus mikkeliläisjoukkueen kanssa ulottuu kevääseen 2021 saakka. Hän aloittaa uudessa tehtävässään perjantaina 1.2.

− On hienoa saada Holtari Jukurien kilpaorganisaation kehittämiseen mukaan. Saamme merkittävän määrän lisää osaamista, tietoa ja kontakteja, kommentoi Jukureiden toimitusjohtaja Pasi Kautonen.

Holtari työskenteli JYPissä kaikkiaan lähes 15 vuoden ajan pelaajakoordinaattorina sekä urheilutoimenjohtajana. Samoissa tehtävissä hän toimi myös Espoo Bluesissa kausilla 2005-2010. 

57-vuotias Holtari on ollut urallaan myös Columbus Blue Jacketsin sekä Boston Bruinsin NHL-joukkueiden pelaajatarkkailijana. 

− Odotan äärimmäisellä innolla ja kiinnostuksella tulevaa pestiäni Jukureissa. Jukurit esitti vahvaa kiinnostusta minuun ja näen, että Jukureilla on voimakas halu kehittyä ja panostaa tulevaisuuteen, Holtari kertoi.

− Olen seurannut Jukurien taivalta 2000-luvulla ja näen sen kehityksen, innostuksen ja potentiaalin mikä organisaatiossa ja joukkueessa on. Jatkan innolla ja kovalla palolla unelmatyöni parissa nyt Mikkelissä.

Tähän asti Jukureiden urheilutoimenjohtajan virkaa hoitanut Mikko Hakkarainen siirtyy joukkueenjohtajan tehtäviin, joita hän hoiti myös ennen urheilutoimenjohtajaksi siirtymistä.

− Urheilutoimenkuvat ovat nyt selkeät ja myös Mikolle vapautuu aikaa tehtävien hoitamiseen. Hakkarainen on hoitanut aiemmin urheilutoimenjohtajan lisäksi joukkueenjohtajan ja pelaajakoordinaattorin tehtäviä, Kautonen totesi.

» Lähetä palautetta toimitukselle