Hokki näytti ovea ulkomaalaiskaksikolleen, Mestiksessä tehoillut hyökkääjä ja U20-maailmanmestari uusina vahvistuksina sisään

MESTIS / Uutinen
Hokin miehistössä tulee muutoksia.
Kuva © Timo Savela
Kajaanin Hokin kokoonpanossa tulee muutoksia molempiin suuntiin. Joukkue vahvistuu hyökkääjä Kristian Kankaalla sekä puolustaja Miro Keskitalolla. Mathieu Briand ja Riccardo Lacedelli puolestaan jättävät joukkueen.

Hokki on tehnyt sopimukset puolustaja Miro Keskitalon sekä hyökkääjä Kristian Kankaan kanssaKeskitalon sopimus kattaa loppukauden, mutta Kankaan sopimus kestää tällä erää vain vuoden loppuun.

Urallaan 183 liigaotteluakin pelannut Keskitalo kiekkoili viime kauden Tanskan pääsarjassa Rødovre Mighty Bullsissa, jossa 24-vuotias puolustaja keräsi 40 ottelussa tehot 0+13=13.

Keskitalo oli voittamassa myös alle 20-vuotiaiden maailmanmestaruutta keväällä 2016.

− Todella mahtavaa, että saatiin Miron kaltainen pelimies vahvistamaan meidän porukkaa. Miro on monipuolinen puolustaja, joka hoitaa puolustuspelaamisen laadukkaasti. Nuoreksi pelaajaksi hänellä on jo paljon kokemusta Liigasta, joten hän tuo lisää laatua ja varmuutta meidän pakistoon, kommentoi Hokin päävalmentaja Niko Eronen.

Hyökkäystä vahvistamaan saapuva Kangas on tuttu kasvo Mestis-kaukaloista, sillä hän on pelannut urallaan aiemmin 280 Mestis-ottelua Peliittojen, RoKin, SaPKon ja Hermeksen riveissä. Tehokkaimmalla kaudellaan 2016-2017 hyökkääjä nakutti Hermeksessä 48 ottelussa tehot 14+27=41. 27-vuotiaalta Kankaalta löytyy myös kolmen ottelua liigakokemusta Kärpistä.

− Kangas on kokonaisvaltainen, taitava ja hyvän laukauksen omaava rightin hyökkääjä. Hän on tuottanut hyvän määrän pisteitä aiemmilla Mestis-visiiteillä ja uskon, että hän kykenee edelleen tekemään kovaa jälkeä tässä sarjassa. "Kake" tuo lisää paljon kaivattua ratkaisuvoimaa sekä lisää variaatioita kokoonpanoon, Eronen kuvaili.

Hokki tiedotti lisäksi, että hyökkääjät Mathieu Briand, 27, ja Riccardo Lacedelli, 25, eivät jatka kajaanilaisjoukkueessa. Isoin odotuksin joukkueeseen tulleiden hyökkääjien suoritukset olivat pettymyksiä, sillä ranskalainen Briand viimeisteli yhdeksässä ottelussa ainoastaan tehot 1+1 ja italialaisen Lacedellin pistepussi karttui kuudessa ottelussa vain kahdella syötöllä.

» Lähetä palautetta toimitukselle