Hokki kiinnitti viime kauden runkomiehiä

MESTIS / Uutinen
Christoffer Seppelin jatkaa Hokissa.
Kuva © Saimi Airaksinen
Hokki solmi jatkosopimukset Christoffer Seppelinin, Jesse Niskasen ja Juho-Ville Kyllösen kanssa.

Torstaina kolme uutta pelaajasopimusta julkistanut Kajaanin Hokki jatkoi samalla linjalla myös perjantaina, jolloin vuorossa oli kolme jatkosopimusta viime kauden runkomiehille.

Kolmikosta meritoitunein on 26-vuotias Christoffer Seppelin. Vaasalaislähtöinen hyökkääjä on kiekkoillut Mestiksessä jo kuuden kauden ajan, joista neljä Hokki-paidassa.

Viime kaudella Seppelin pelasi tehojen puolesta uransa parhaan Mestis-kauden, kun saldona olivat pisteet 11+11=22 48 ottelussa.

– Sepen jatkosopimus on meille tärkeä. Molemmilla oli tahtotila jatkaa yhdessä ja tuoda menestystä vaikean viime kauden jälkeen. Hän on hyvä joukkuepelaaja ja hän pystyy pelaamaan eri rooleissa joukkueen eteen, Hokin urheilutoimenjohtaja Jukka Niiranen kertoi.

Muita jatkajia ovat Hokin oman junioriputken läpikäyneet kainuulaislähtöiset Juho-Ville Kyllönen ja Jesse Niskanen.

22-vuotiaalle puolustaja Kyllöselle tuleva kausi on neljäs Hokin takalinjoilla. Viime kaudella uran ensimmäinen Mestis-kausi kerrytti 41 ottelua ja tehot 1+4=5. 

Hokin oma kasvatti Niskanen pelasi ensimmäisen kautensa miesten joukkueessa. Mestiksessä vyölle kertyi 35 peliä tehoit 1+8=9.

– Kyllönen paransi pelaamistaan kauden vanhetessa ja oli kevätkaudella puolustuksen parhaimmistoa. Hän on fyysinen pelaaja oman pään kamppailuihin. Jesse on kiekkotaitava hyökkääjä, joka on vasta kehityksen alkutaipaleella, Niiranen sanoi.

» Lähetä palautetta toimitukselle