Hokki kiinnitti kolme tärkeää pelaaja – Mäkelä, Koivunen ja Savolainen jatkavat Kajaanissa

MESTIS / Uutinen
Alex Mäkelä pukee ensi kaudellakin Hokki-paidan päälleen.
Kajaanin Hokki on tehnyt jatkosopimukset maalivahti Alex Mäkelän, sekä keskushyökkääjien Joonas Savolaisen ja Eetu-Santeri Koivusen kanssa.

Kajaanin Hokki on jatkanut ensi kauden joukkueen rakentamista kiinnittämällä kolme viime kauden pelaajaa jatkosopimuksiin. Joukkueessa jatkavat maalivahti Alex Mäkelä, sekä hyökkääjät Joonas Savolainen ja Eetu-Santeri Koivunen.

Lukko-kasvatti Mäkelä pelasi viime kaudella runkosarjassa 19 ottelua kajaanilaisten maalilla. Torjuntaprosentiksi merkittiin 88,5 ja päästettyjen maalien keskiarvoksi 2,86.

− Hän on erittäin kehityskelpoinen maalivahti, joka tekee tunnollisesti töitä ja haluaa mennä eteenpäin urallaan. Se paistaa läpi kaikesta hänen tekemisestä, kommentoi Hokin päävalmentaja Pasi Räsänen.

Savolainen oli Hokin toiseksi paras pistemies viime kaudella. Hyökkääjä nakutteli 51 ottelussa tehot 13+22=35.

− Savolainen on erittäin hyvä ja monipuolinen pelaaja. Hän pystyy pelaamaan hyvin alivoimaa ja ylivoimaa. Se, että saimme pidettyä joukkueessa, on erittäin hyvä asiaa, toteaa Räsänen.

Koivusen pistesarakkeeseen merkittiin viime kaudella 51 ottelussa tehot 7+6=13.

− Uskon, että hänessä on vielä potentiaalia. Hän oli meidän ykkösalivoimaparissa ja pelasi vastustajan ykköskenttiä vastaan koko ajan. Tarvitsemme puolustussuuntaan tuollaisen palasen, kertoo Räsänen.

Hokin päävalmentaja Räsänen kertoo joukkueen etsivän vielä paria miestä puolustukseen ja neljää hyökkääjää. Muutama sopimus on Räsäsen mukaan jo käytännössä julkistuksia vaille valmiina.

» Lähetä palautetta toimitukselle