Hokki jatkoi kapteeninsa sopimusta, hyökkäykseen uutta voimaa Vantaalta

MESTIS / Uutinen
Mustonen matkaa Vantaalta Kainuuseen.
Kajaanin Hokki saa vahvistusta kentän molempiin päihin, kun jatkosopimuksen tehneen Risto Mattilan lisäksi joukkueeseen liittyy hyökkääjä Ville-Valtteri Mustonen.

Hokin miehistö täydentyi kahdella pelaajalla, kun puolustaja Risto Mattila teki joukkueen kanssa jatkosopimuksen ja Ville-Valtteri Mustonen siirtyi uutena miehenä vahvistamaan hyökkäystä. Molempien sopimukset ovat yksivuotisia.

Helsinkiläislähtöinen Mustonen siirtyy kajaanilaisryhmään Kiekko-Vantaasta. Päättyneellä kaudella 22-vuotias hyökkääjä iski 49 ottelussa tehot 4+13. 

− "Muse" on kovalla työmoraalilla varustettu laituri. Hän on nopea luistelija, joka tykkää pelata myös fyysisesti. Muse pelasi K-Vantaan hyökkääjistä eniten alivoimaa sekä sai myös mukavasti vastuuta heidän ylivoimallaan. Hän tulee olemaan meille arvokas pelaaja monipuolisuutensa takia, arvioi Hokin päävalmentaja Niko Eronen.

Mattila lukeutuu Hokin monivuotisiin luottopelaajiin, sillä tuleva kausi on 29-vuotiaalle puolustajalle jo kuudes kajaanilaisjoukkueessa. Mestiksessä Mattila on edustanut Hokin lisäksi Peliittoja, Ketterää, LeKiä sekä Hermestä.

Viime kaudella Hokin kapteenina toiminut puolustaja iski 46 ottelussa tehot 9+19=28. 

− "Ripe" tuo joukkueeseen johtajuutta kentälle ja sen ulkopuolelle. Hänelle jäi viime kaudesta hampaankoloon ja nyt tulevalla kaudella hän haluaa nostaa joukkuetta ylös sarjassa ja olla itse isossa roolissa, Eronen totesi.

» Lähetä palautetta toimitukselle