Hokissa tehoillut Jarkko Harjula palaa Mestikseen − tällä kertaa matka käy Imatralle

MESTIS / Uutinen
Harjula palaa Mestis-kaukaloihin, mutta Hokki-paita vaihtuu Ketterän sotisopaan.
Kuva © Johanna Tuurala
Ranskassa viime kauden kiekkoillut Jarkko Harjula tekee paluun kotimaan kentille. Aiemmin Mestis-kaukaloissakin kovaa jälkeä tehnyt hyökkääjä edustaa ensi kaudella Imatran Ketterää.

Jarkko Harjula liittyy Ketterän miehistöön ensi kauden kattavalla sopimuksella. Viime kauden 27-vuotias hyökkääjä pelasi Ranskan pääsarjassa Chamonix'ssa, jossa iski 36 ottelussa tehot 12+23=35.

− Todella innoissani tulossa Imatralle. Kaikesta seuran kanssa käydyistä keskusteluista välittyy hyvin ammattimainen ja pelaajaläheinen kuva. Haluan löytää omat rajani kiekkoilijana ja urheilijana ja Ketterä pystyy varmasti tarjoamaan parhaan ympäristön tällä hetkellä sen löytämiseen. Olen kuullut seurasta pelkkää positiivista ja haluan omalla panoksellani auttaa seuraa menestymään jatkossakin, Harjula kommentoi.

Ennen Ranskan visiittiään Harjula pelasi Mestistä kahden kauden ajan Hokissa. Kajaanilaisryhmässä hän nakutti noilla kausilla yhteensä 60 ottelussa 68 tehopistettä. Kaudella 2019-2020 Harjula oli Hokin paras pistemies tehoilla 24+30=54 ja hänet valittiin sarjan tähdistökentälliseen. 

Sodankylästä lähtöisin oleva Harjula on pelannut Mestistä aiemmin myös IPK:ssa, Kiekko-Vantaassa sekä RoKissa. Kaikkiaan hänellä on Mestis-pelejä vyöllään 150 kappaletta.

− Jarkko on kokenut, isokokoinen rightin hyökkääjä, jolla on todella hyvä laukaus. Hänen tavoitteensa on vielä kehittyä jääkiekkoilijana ja hän tulee nyt Imatralle hakemaan uutta kehitystä uralleen, kertoo Ketterän urheilujohtaja Turkka Partanen.

» Lähetä palautetta toimitukselle