Hokille vahvistuksia Nuorten SM-liigasta – Komulainen jatkaa

MESTIS / Uutinen
Pelicansin A-junioreita viime kaudella kipparoinut Juuso Arola tarttui Hokin haaviin.
Kajaanin Hokki tiedotti torstaina kolmesta uudesta sopimuksesta Mestis-kaudelle 2020-2021.

Hokin valmistautuminen uuteen Mestis-kauteen jatkui kolmen uuden pelaajasopimuksen muodossa, kun Juuso Arola, Eetu Kukka ja jatkosopimuksen tehnyt Tuomas Komulainen laittoivat nimensä vuoden mittaisiin papereihin.

Arola siirtyy Kajaaniin Pelicansin A-nuorista, jossa toimi päättyneellä kaudella joukkueen kapteenina. Arola pelasi Nuorten SM-liigassa 43 ottelua, joissa tilille kertyi puolustajalle mukavat tehot 11+15=26.

Lisäksi Arola pelasi yhden nuorten pudotuspeliottelun, yhden liigaottelun Pelicansin edustusjoukkueessa ja yhdeksän Mestis-ottelua Peliitoissa.

– Arola on nykyaikainen moderni puolustaja. Hänellä on hyvät raamit ja hän pystyy pelaamaan joka puolella kenttää, kuvaili päävalmentaja Niko Eronen uutta hankintaa.

Kukka siirtyy Kajaaniin niin ikään Nuorten SM-liigasta, Helsingin IFK:sta. 20-vuotiaan hyökkäjään päättyneen kauden tilastot olivat 41 ottelua, joissa syntyivät tehot 10+14=24. Rangaistusminuutteja Kukka keräsi muhkeat 124 minuuttia.

– Odotan, että Kukka tulee ryminällä Kajaaniin. Hän on rightin isokokoinen duunari, joka tykkää fyysisestä pelaamisesta. Hän on joukkuepelaaja, joka on valmis tekemään mitä vain joukkueen edun eteen, kertoi Eronen.

Kolmikon täydentävä Komulainen on kiekkoillut Kajaanissa kaksi edellistä kautta. Viime kaudella 26-vuotias kuhmolainen oli koko sarjan pistepörssin kymmenes 50 ottelussa syntyneillä tehoilla 14+32=46

– Olen erittäin tyytyväinen Komulaisen jatkosta. Hän oli viime kaudella kärkimiehiä Hokissa ja pisteiden valossa myös koko Mestiksessä. Meidän prosessin kannalta hänen jatkonsa on iso palanen, Eronen kommentoi.

Hokilla on nyt kasassa kahdeksan pelaajasopimusta Mestis-kaudelle 2020-2021.

» Lähetä palautetta toimitukselle