Hockey News: "Jääkiekon miesten MM-kisat on peruttu" – Kansainvälinen Jääkiekkoliitto kiistää

MAAJOUKKUE / Uutinen
MM-pokaalia ei ehkä jaeta tänä vuonna lainkaan.
Kuva © Timo Savela

Jääkiekkouutissivusto Hockey News twiittasi torstaina iltapäivällä saaneensa tietoonsa, että kansainvälinen jääkiekkoliitto on perunut Sveitsiin suunnitellut jääkiekon miesten MM-kisat. Twiitin mukaan liitto julkaisee asiasta virallisen tiedotteen lähipäivinä.

Kansainvälinen Jääkiekkoliitto ehti jo kiistää Hockey Newsin tiedot omassa Twitterissään. Myös varapuheenjohtaja Kalervo Kummola on kiistänyt tiedot Helsingin sanomille.

Jääkiekon miesten MM-kisat on tarkoitus pelata Sveitsin Zürichissä ja Lausannessa 8.–24. toukokuuta 2020. Viime viikkoina eri urheilutapahtumia on peruttu koronaviruspandemian takia ja Sveitsin oman NL-liigan kausi on keskeytetty kokonaan. Myös Suomessa Liiga-otteluita pelataan varotoimenpiteenä vailla yleisöä. Jääkiekon naisten maailmanmestaruuskisat on jo peruttu.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Aihe

Koronavirus

Pandemiaksi kehittynyt koronavirus-epidemia keskeyttää jääkiekkosarjoja ympäri maailman. Tältä sivulta löytyy kootusti kaikki koronavirus-uutiset.

Haastattelu
Liiga-seurat saavat nyt lomauttaa pelaajansa, asiantuntija avaa pelaajien heikkoa työttömyysturvaa – "Ei mitään järkeä"
5.4.2020 19:28
Liiga- ja Mestis-jääkiekkoilijan työttömyysturva ja eläkekertymä ovat paljon pienempiä kuin muilla palkansaajilla. Syynä on 1990-luvulla laadittu lain poikkeussäädös. Lisäksi kaikki Liiga- ja Mestis-jääkiekkoilijoiden pelaajasopimukset ovat lainvastaisia.
Uutinen
Ilves tuo markkinoille logollaan varustetut kasvosuojukset − idean takana entinen suomalaismaalivahti
5.4.2020 14:22
Ilves tuo ensimmäisenä liigaseurana markkinoille kasvosuojuksen, jolla on tarkoitus ehkäistä koronavirusepidempian etenemistä. Suojukset tamperelaisseuralle on tehnyt Sasu Hovin omistama yritys.
Artikkeli
Telia kiistää mietteet Liigasta luopumisesta, neuvottelut kauden rahoista ovat kesken – "En usko, että isoa ongelmaa"
3.4.2020 18:58
Telia vahvistaa neuvottelevansa paraikaa Liigan kanssa siitä, millainen Telian maksama mediaoikeusraha on äskettäin päättyneeltä, keskeytyneeltä kaudelta. Telian Olli-Pekka Takanen sanoo, että Telia haluaa jatkaa kumppanuutta vastaisuudessakin.

Lue myös