Hockey News: "Jääkiekon miesten MM-kisat on peruttu" – Kansainvälinen Jääkiekkoliitto kiistää

MAAJOUKKUE / Uutinen
MM-pokaalia ei ehkä jaeta tänä vuonna lainkaan.
Kuva © Timo Savela

Jääkiekkouutissivusto Hockey News twiittasi torstaina iltapäivällä saaneensa tietoonsa, että kansainvälinen jääkiekkoliitto on perunut Sveitsiin suunnitellut jääkiekon miesten MM-kisat. Twiitin mukaan liitto julkaisee asiasta virallisen tiedotteen lähipäivinä.

Kansainvälinen Jääkiekkoliitto ehti jo kiistää Hockey Newsin tiedot omassa Twitterissään. Myös varapuheenjohtaja Kalervo Kummola on kiistänyt tiedot Helsingin sanomille.

Jääkiekon miesten MM-kisat on tarkoitus pelata Sveitsin Zürichissä ja Lausannessa 8.–24. toukokuuta 2020. Viime viikkoina eri urheilutapahtumia on peruttu koronaviruspandemian takia ja Sveitsin oman NL-liigan kausi on keskeytetty kokonaan. Myös Suomessa Liiga-otteluita pelataan varotoimenpiteenä vailla yleisöä. Jääkiekon naisten maailmanmestaruuskisat on jo peruttu.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Aihe

Koronavirus

Pandemiaksi kehittynyt koronavirus-epidemia vaikuttaa suuresti kiekkosarjoihin Suomessa ja ulkomailla. Tältä sivulta löydät kootusti kaikki koronavirus-uutiset.

Uutinen
Pääkaupunkiseudulle määrättiin uusia rajoituksia − HIFK joutuu siirtämään kotiotteluitaan
20.11.2020 11:44
Pääkaupunkiseudulla ei saa uusien rajoitusten myötä järjestää yli 20 henkilön kokoontumisia sisätiloissa. Rajoitukset astuvat voimaan 23. marraskuuta.
Uutinen
Jokerien kotiottelu Kunlunia vastaan siirtyy – ei vaikutusta helsinkiläisseuran viikon muihin otteluihin
18.11.2020 17:06
Koronavirus sekoittaa jälleen Helsingin Jokerien kautta. Kunlun Red Star -kotiottelun uusi päivämäärä ei ole vielä tiedossa.
Uutinen
Kärpissä todettiin jälleen koronatartunta – tämän illan ottelu Lukkoa vastaan siirtyy
17.11.2020 17:10
Kärppien ja Lukon välistä ottelua ei pelata tänään.

Lue myös