Hirschovits ottaa Kiekko-Espoon valmennusvastuun − peliuransa lopettava McLean avuksi

MESTIS / Uutinen
Kim Hirschovits toimi Kiekko-Espoon vastuuvalmentajana toissa kaudella.
Kuva © Joonas Kämäräinen
Viime kaudella Mestiksen runkosarjan voittanut Kiekko-Espoo julkaisi tulevan kauden valmennustiiminsä sekä 13 pelaajasopimusta.

Päävalmentaja Kim Hirschovits ottaa espoolaisten vetovastuun toistamiseen. Seuran uudesta alusta eli vuodesta 2018 alkaen Hirschovits on toiminut myös urheilutoimenjohtajana. 

Hirschovitsin apuna toimii Kurtis McLean, joka pelasi vielä viime kaudella Kiekko-Espoossa voittaen joukkueen sisäisen pistepörssin. 

− Kurtisin saaminen mukaan oli ehdottoman tärkeää. Kurtisin yhtenä vastuualueena on yksilöllinen taitovalmennus, jota hän jo viimekaudella toi arkeemme. Kurtisin kokemus pitkältä peliuralta sekä jääkiekon erilaisista kulttuureista, intohimo jääkiekkoa kohtaan ja hyvin yhteneväinen näkemys jääkiekosta olivat isoja syitä miksi halusin nimenomaan hänet tiimiin mukaan. Uskomme hänen tuovan todella paljon pelaajille tietoa, mitä ei ihan joka paikasta pysty saamaan, Hirschovits kommentoi.

Joukkueen maalivahtivalmennuksesta vastaa kahden edellisen kauden tapaan Rolf van Hedenberg.

Nuorten maailmanmestari Keskitalo puolustukseen

Kiekko-Espoo julkaisi samalla myös ensimmäiset pelaajasopimukset. Viime kauden joukkueesta Espoossa jatkavat Petteri Villanen, Leevi Lemberg ja loppukauden ulkomailla pelannut Emil Oksanen. U20-joukkueesta loppukaudesta mukaan Mestis-joukkueeseen nousseet Jesse Vuorela, Jesse Pesonen, Niko Somppi, Daniel Takkunen ja Joona Tamminen nähdään niin ikään Espoossa myös ensi kaudella.

Uusien pelaajien joukossa ovat viime kaudella Hokissa ja Suomi-sarjan Laser HT:ssa pelannut maalivahti Juho Järvinen, niin ikään Hokkia edustanut puolustaja Miro Keskitalo, jonka uran huippuhetki on ollut nuorten maailmanmestaruus 2016 sekä hyökkääjät Arttu Tuomaala, Olli Iisakka ja Oula Kuure. Tuomaala edusti viime kaudella Kärppien U20-joukkuetta, Iisakka RoKia ja HockeyEttanin Nyköpings SK:ta sekä Kuure KeuPa HT:ta.

» Lähetä palautetta toimitukselle