Hiirikoski, Nieminen ja Savolainen jatkavat Luulajan riveissä − "Yhteistyön jatkuminen näin lahjakkaiden pelaajien kanssa merkitsee paljon"

MAAJOUKKUE, Naisten Liiga, Muut Sarjat / Uutinen
Hiirikoski on useaan otteeseen kipparoinut myös Naisleijonia.
Kuva © Timo Savela
Jenni Hiirikosken ja Petra Niemisen sopimukset ulottuvat vuoteen 2025 ja Ronja Savolainen pysyy ruotsalaisseurassa vuoteen 2024 asti.

Naisleijonien kantavat pelaajat Jenni Hiirikoski, Petra Nieminen ja Ronja Savolainen ovat solmineet pitkät jatkosopimukset Luulajan kanssa. Seuran pitkäaikainen kapteeni Hiirikoski ja Nieminen pistivät nimensä papereihin, jotka pitävät heidät Luulajassa vuoteen 2025. Savolaisen uusi kontrahti kattaa kauden 2023−24 loppuun.

− Tuntuu fantastiselta, että saimme tehtyä jatkosopimukset kolmen parhaan pelaajamme kanssa. Kolmikko ei ole ainoastaan loistava kentällä, vaan he ovat myös koko lajin lähettiläitä. Yhteistyön jatkuminen näin lahjakkaiden pelaajien kanssa merkitsee paljon seurallemme, tunnelmoi urheilupäällikkö ja valmentaja Mikael Forsberg tiedotteessa.

Hiirikoski, 34, ja Savolainen, 23, ovat pelanneet Luulajassa kaudesta 2016−17 lähtien, Nieminen, 22, tuli seuraan kaudella 2018−19. Hiirikoskella ja Savolaisella on vyöllään kolme Ruotsin mestaruutta ja Nieminen on ollut mukana voittamassa kahta kultamitalia.

Maajoukkueessa kolmikko on niin ikään menestynyt. Hiirikoski on voittanut olympia- ja MM-mitaleja yhteensä kymmenen, Savolaisella niitä on viisi ja Niemiselläkin neljä.

» Lähetä palautetta toimitukselle