Hermes julkaisi maalivahtikaksikkonsa − Kakkosvahti saapuu Kokkolaan Kärpistä

MESTIS / Uutinen
Vilho Heikkinen oli Mestiksen torjuntaprosenttitilastossa kymmenes.
Kuva © Timo Savela
Hermeksen ykkösvahti Vilho Heikkinen saa kiriapua Kärppien Joel Blomqvistista.

Mestis-seura Kokkolan Hermes löi lukkoon ensi kauden maalivahtikaksikkonsa, kun keskeytyneellä kaudella ykkösvahdiksi noussut Vilho Heikkinen solmi vuoden jatkosopimuksen ja Joel Blomqvist siirtyy lainalle Kokkolaan Oulun Kärpistä. 

Heikkinen pelasi viime kaudella 33 ottelua torjuntaprosentilla 89. Aiemmin 21-vuotias Kärpät-kasvatti on pelannut muun muassa RoKissa ja jopa Reimsin alle 18-vuotiaiden joukkueessa Ranskassa kaudella 2014-2015.

− Oma tavoite tulevalle kaudelle on kehittyä maalivahtina ja antaa joukkueelle mahdollisuus voittaa joka ilta, kertoo C- ja B-nuorten Suomen mestari Heikkinen seuran tiedotteessa

MUIK Hockeyn kasvatin Blomqvistin lainasopimus on koko ensi kauden mittainen, mutta Kärpillä on mahdollisuus kutsua 18-vuotias vahti takaisin Ouluun. 

− Tulevaisuuden omat tavoitteeni on päästä pelaamaan Liigassa ja NHL:ssä. Tulevan kauden tavoite on saada mahdollisimman paljon peliaikaa ja kehittyä paljon, Uusikaarlepyyssä syntynyt Blomqvist valottaa. 

Hermeksen urheilujohtaja Pasi Tuukkanen on tyytyväinen, että kaksikko on ajoissa selvillä. Seura hakee vielä A-nuoriin maalivahtia, joka harjoittelee osin edustusjoukkueen mukana. 

» Lähetä palautetta toimitukselle