Hermeksen sentteriosastolle runsaasti liigakokemusta − Valtteri Hotakainen palaa kotimaisemiin

MESTIS / Uutinen
Hotakainen tuo kasvattajaseuraansa mukanaan runsaasti kokemusta liigakentiltä.
Kuva © Teemu Grönroos
Kokkolan Hermes saa sentteriosastolleen kokeneen paluumuuttajan, kun urallaan yli 200 liigaottelua pelannut Valtteri Hotakainen vahvistaa tulevalla kaudella kasvattajaseuraansa.

Valtteri Hotakainen palaa Hermeksen riveihin yksivuotisella sopimuksella. 31-vuotias keskushyökkääjä on edustanut kasvattajaseuraansa viimeksi kaudella 2007-2008 Suomi-sarjassa. 

− Siitä hetkestä kun täältä lähdin ei päivääkään ole mennyt ohi etteikö paluu Hermekseen olisi käynyt mielessä. Mahtava päästä takaisin kotikaupunkiin ja kasvattajaseuraan, Hotakainen kommentoi.

Viime kauden Hotakainen pelasi Saksan kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla Saale Bulls Hallessa. Hyökkääjä iski kauden aikana 39 ottelussa tehot 22+26=48. 

Hotakaisella on vyöllään kaikkiaan 256 ottelun kokemus Liigasta, jossa hän edusti JYPiä sekä Jukureita. Hän on pelannut urallaan myös 204 Mestis-kamppailua JYP-Akatemian sekä sen edeltäjän D Teamin riveissä. Palkintokaapista löytyy A-nuorten Suomen mestaruus, kaksi SM-pronssia, Mestis-pronssi sekä CHL:n mestaruus.

» Lähetä palautetta toimitukselle