Hermeksen puolustuksen kuppaus jatkuu − tehopakki Juho Korhonen karhupaitaan

MESTIS / Uutinen
Hermeksen puolustus on kokenut kovia menetyksiä.
Kuva © Timo Savela
Iisalmen Peli-Karhut täydentyy siniviivaosaamisella Hermeksestä, kun Juho Korhonen rustasi vuoden sopimukseen nimensä.

Viimeiset kaksi kautta Kokkolan Hermestä edustanut puolustaja Juho Korhonen siirtyy Iisalmen Peli-Karhuihin tulevaksi kaudeksi. Korhonen on tehnyt 55 pelaamassaan Mestis-ottelussa 28 pistettä.

Hermekselle Korhonen on jo kolmas vakiokokoonpanon puolustajamenetys Sebastian Mobergin ja Oskari Kantolan lisäksi.

− Juho pelasi odotuksiin nähden hyvän viime kauden. Tammikuussa 2019 kärsitty vakava loukkaantuminen on nyt takana ja mies on valmis ottamaan seuraavan stepin kohti kirkkaampia valoja, kommentoi IPK:n toiminnanjohtaja Jarmo Ylisipola.

Oulun Kärppien kasvatti on juniori- ja Mestis-pelien lisäksi kirjauttanut 4 liigaottelua sekä läjän nuorisomaajoukkuepelejä.

− Kuvailisin itseäni kiekolliseksi puolustajaksi, jonka vahvuudet ovat avauspelaamisessa ja hyökkäyspäässä, mutta pyrin tietysti olemaan luotettava myös omassa päässä, Korhonen avaa.

− Tässä vaiheessa uskon, että IPK ja Iisalmi on minulle paras paikka kehittyä urheilijana ja ottaa se kuuluisa seuraava askel. Olen kuullut seurasta ja organisaatiosta pelkästään hyvää.

IPK:lla on kasassa 16 pelaajasopimusta. Päävalmentaja Niko Härkönen on erittäin tyytyväinen vallitsevaan tilanteeseen seurassa.

− Olen erityisen tyytyväinen siihen, että vaikka tilanne on kaikille vaikea ja meidänkin pelaajabudjettimme tulee tippumaan viime kaudesta n. 20%, niin seura haluaa edelleen panostaa ja menestyä sarjassa. Olemme saaneet kasaan joukkueen, jolla on siihen mahdollisuus, vaikka nyt olisi helppo vain säästää, koska putoamispeikkoa ei ensi kaudella ole.

» Lähetä palautetta toimitukselle