Hermeksen hyökkäykseen runsaasti Mestis-kokemusta Tampereelta − Ahopelto siirtyy Kokkolaan

MESTIS / Uutinen
Ahopelto suuntaa seuraavaksi Kokkolaan.
Kuva © Timo Savela
Kokkolan Hermes vahvistaa hyökkäystään Liigassakin viime kaudella esiintyneellä Erik Ahopellolla.

Erik Ahopelto siirtyy tulevaksi kaudeksi Hermeksen riveihin. Viime kaudella hyökkääjä oli Ilveksen sopimuspelaajia, mutta kiekkoili pääosan kaudesta Kooveessa Mestistä.

− Tälle kaudelle on tärkeätä että löysin sellaisen paikan missä on mahdollisuus isoon rooliin. Lisäksi halusin hyvät puitteet kehittyä pelaajana ja Hermes on hyvä paikka siihen, Ahopelto kommentoi.

Ilves-kasvatti pelasi viime kaudella Mestiksessä 45 ottelua ja iski niissä tehot 10+9=19. Liigassa 24-vuotias hyökkääjä esiintyi kuudessa kamppailussa, joissa tilastoihin merkittiin yksi syöttöpiste. 

Ahopelto on edustanut Mestiksessä aiemmin Kooveen lisäksi LeKiä. Kaikkiaan hänellä on vyöllään 113 Mestis-ottelua. Liiga-pelejä Ahopelto on pelannut urallaan yhteensä 17 kappaletta.

− Erik tuo nuorehkoon joukkueseen johtajuutta oman pelaamisen, kokemuksen, ja esimerkin kautta. Hänellä on hyvä määrä Mestis- ja liigapelejä alla. Monipuolinen hyökkääjä, joka pystyy pelaamaan keskellä ja laidassa. Uskon että saamme hänestä ison pelaajan joukkueelle ja että hän pystyy tekemään tulosta, Hermeksen päävalmentaja Jere Härkälä arvioi.

» Lähetä palautetta toimitukselle