Hermekseen ulkomaalaisväriä kaksinkerroin

MESTIS / Uutinen
Gabin Ville onnistui maalinteossa viime kaudella 12 kertaa.
Kuva © Jarno Hietanen
Kokkolan Hermes täydensi hyökkäys- ja maalivahtiosastoaan kahdella ulkomaalaispelaajalle.

Kokkolan Hermes on solminut ranskalaisen Gabin Villen ja slovakialaisen Samuel Barosin kanssa ensi kautta koskevasta pelaajasopimuksesta. 

Gabin Ville on viihtynyt Suomessa jo useamman kauden. Hän on pelannut B- ja C-juniorina pääkaupunkiseudun junioriseuroissa kolme kautta, jonka jälkeen Ville siirtyi pelaamaan Pohjois-Amerikkaan.

Viime kaudella ranskalainen palasi kolmen vuoden tauon jälkeen Suomeen RoKin riveihin, jossa 44 otteluun syntyivät mukavat 33 tehopistettä.

– Gabin oli viime kaudella meitä vastaan joka kerta pelatessaan vaarallinen, joten hienoa, että saatiin hänet Kokkolaan ensi kaudeksi. Taitava ja tuttu pelaaja Bluesin ajoilta. Ottanut isoja kehitysaskeleita viime vuosina, kertoo Hermeksen päävalmentaja Janne Tuunanen seuran tiedotteessa.

Samuel Jukurin saappaita ykkösmaalivahdiksi saapuu täyttämään slovakialainen Samuel Baros. Koko uransa Slovakiassa pelannut maalivahti on torjunut viimeiset neljä kautta pääasiassa Slovakian pääsarjassa ja päässyt myös miesten maajoukkueen mukaan kokeilemaan siipiään.

– Olen innoissani uudesta haasteesta Hermeksessä. Minulla on suuret odotukset, enkä malta odottaa jäälle pääsyä. Olen kuullut paljon positiivista seurasta ja Suomesta ylipäätänsä, iloitsee Baros. 

– Mahtavaa saada maajoukkuetason kokemusta joukkueeseen ja innolla odotan työskentelyä Baroksen kanssa. Samuel tulee varmasti auttamaan kokemuksellaan ja omalla panoksellaan joukkuetta kauden aikana, sanoo Hermeksen maalivahtivalmentaja Aleksi Hilli.

Hermeksen joukkue tulevalle kaudelle on lähes valmis. Mukaan hyppää enää 3-4 liigalainaa syksyllä. 

» Lähetä palautetta toimitukselle