Heponiemi siirtyy Ville Niemisen joukkojen avuksi

NHL / Uutinen
Heponiemi siirtyy ainakin hetkeksi Ruotsiin.
Kuva © Sirpa Pöyhönen - sirpa.poyhonen@jatkoaika.com
NHL-joukkue Florida Panthersin hyökkääjä Aleksi Heponiemi siirtyy lainalle Allsvenskaniin.

Florida Panthers lainaa hyökkääjä Aleksi Heponiemen Allsvenskanissa pelaavaan Modohon. 21-vuotiaan hyökkääjän laina kestää alustavasti marraskuussa alkaviin NHL:n harjoitusleireihin saakka, jonka jälkeen Panthers tekee päätöksen Heponiemen loppukauden sijoituspaikasta. 

Viime kauden Ilves-kasvatti pelasi Panthersin farmijoukkueessa Springfield Thunderbirdsissä. Hän kokosi AHL:ssä 49 ottelussa tehot 3+11=14. 

Modo pelaa ensi kaudella suomalaisvalmennuksessa, kun Pelicansia kahdella edelliskaudella luotsannut Ville Nieminen aloittaa joukkueen peräsimessä. Joukkuetta on vahvistettu melko nimekkäilläkin pelaajilla, sillä joukkuetta vahvistavat muun muassa NHL:ssäkin pelanneet Frank Corrado ja Brendan Mikkelson, minkä lisäksi hyökkäykseen siirtyi Sveitsissä viime kaudet pelannut, Lukko-paidasta tuttu Aaron Gagnon.

− En tiedä paljoa Modosta, paitsi että joukkue tunnetaan junioriohjelmastaan ja he tuottavat paljon hyviä jääkiekkoilijoita. Tiedän, että minusta huolehditaan hyvin ja pystyn jatkamaan kehitystäni pelaajana odotuksieni mukaisesti. Se oli myös yksi tekijä seuravalinnalle, että Ville Nieminen on täällä päävalmentajana, Heponiemi kertoi.

» Lähetä palautetta toimitukselle