Henttonen jykevöittämään IPK:n hyökkäystä – myös penkin taakse lisää osaamista

MESTIS / Uutinen
Henttonen on pelannut pääosan urastaan pässipaidoissa.
Kuva © Antti Varonen https://anttivaronen.com/
Ässissä viime kauden päättänyt Toni Henttonen siirtyy syyskaudeksi Iisalmeen.

Laitahyökkääjä Toni Henttonen liittyy vahvistamaan IPK:n hyökkäystä. Henttosen ja iisalmelaisseuran sopimus kattaa loppuvuoden 2020.

Henttonen, 26, on pelannut Mestistä aiemmin vain kasvattajaseurassaan SaPKossa. Liigassa hän on pelannut toissa kaudella Ilveksessä ja viime kaudella Ässissä. Molemmille Liiga-pesteille Henttonen siirtyi kesken kauden SaPKosta.

– Meidän hyökkäyskalusto on hieman ohut, kun liikettä meidän ja KalPan välillä ei tulla ainakaan hetkeen näkemään. Saamme Tonista erittäin monipuolisen ja luotettavan hyökkääjän, toteaa tiedotteessa IPK:n toimitusjohtaja Jarmo Ylisipola.

Päättyneellä kaudella Henttonen tahkosi SaPKossa 14 ottelua tehoin 5+7. Ässissä hän ehti pelaamaan kesken jääneellä kaudella 16 ottelua, joissa hän saalisti kolme syöttöpistettä. Mestistä Henttonen on pelannut 178 runkosarja- ja 30 pudotuspeliottelun verran. Vyöllään hänellä on mestaruus keväältä 2017 ja pronssi keväältä 2018.

Henttosen lisäksi IPK:n ryhmään liittyy maalivahtivalmentaja Janne Borg. Borg on valmentanut KalPan C-nuorissa kahden viime kauden ajan ja jakaa IPK:ssa maalivahtien valmennusvastuuta Arttu Laatikaisen kanssa. 

» Lähetä palautetta toimitukselle