Henrik Haapala jatkaa tulevatkin kaudet Jokereissa

KHL / Uutinen
Haapala jatkaa helsinkiläisjoukkueessa.
Kuva © Joonas Kämäräinen
Jokerit ja Henrik Haapala ovat solmineet jatkosopimuksen, joka kattaa kaksi seuraavaa kautta.

Henrik Haapala, 26, jatkaa Jokereissa kevääseen 2023 saakka uuden jatkosopimuksen myötä. Hyökkääjä saapui helsinkiläisjoukkueeseen kaudeksi 2019−20.

− Jokerit on ollut minulle tosi hyvä paikka pelata ja olen viihtynyt täällä erittäin hyvin. Suomalaisessa seurassa on ollut kiva tehdä hommia ja itseään saa haastaa joka pelissä Euroopan parhaita vastaan. Tämä on hyvä paikka kehittyä pelaajana ja tuntuu hienolta saada jatkaa täällä, Haapala sanoi tiedotteessa.

94 KHL:n runkosarjaottelua ovat tuottaneet Haapalalle tehot 13+39=52. Tällä kaudella hän on tämän kauden osalta Jokerien neljänneksi paras pistemies 23 pisteellään 38 ottelussa.

− Haapalan parhaat pelivuodet ovat vielä edessä ja hänen kehityskäyränsä on ollut Jokereissa koko ajan nouseva. Hän on ratkaisukykyinen pelaaja, jolta löytyy erinomaista syöttötaitoa ja oveluutta sekä kykyä haastaa vastustajan puolustajia, luonnehti Jokereiden GM Jari Kurri.

Haapala on alle 20-vuotiaiden maailmanmestari vuoden 2014 MM-kisoista. Lisäksi hänellä on vyöllään kaksi Suomen mestaruutta Tapparan paidasta.

» Lähetä palautetta toimitukselle