Henrik Haapala ja Balázs Sebők palaavat Ilveksen vahvuuteen – Nick Malik luistelee KooKoon maalille

LIIGA / Uutinen
Nick Malík palaa KooKoo-maalille.
Kuva © Oskari Mäkisarka / https://facebook.com/makisarkaphoto
Ilves saa toisessa välieräottelussa huilanneet Henrik Haapalan ja Balázs Sebőkin takaisin kokoonpanoonsa, mutta Simon Johansson puuttuu riveistä. Tappara sekoittaa puolustuskalustoaan kolmannesta ottelusta ja Nick Malík palaa KooKoon maalille.

Tapparan päävalmentaja Jussi Tapola ja KooKoon Olli Salo luottavat kolmannessa välierässä pelanneisiin hyökkäysketjuihin, mutta puolustusparit kokevat kummassakin joukkueessa muutoksia.

Tapparalla takalinjoilla luutivat parit Brady AustinMikael Seppälä, Otto LeskinenCasimir Jürgens ja Veli-Matti VittasmäkiTomáš Hamara. Hyökkäyksessä Charles Bertrand tekee tilaa Topi Rönnille. Christian Heljanko jatkaa tamperelaisten maalinsuulla. 

KooKoolla Nick Malík luistelee maalinsuulle yhden pelin tauon jälkeen. Tapparan tavoin KooKoon puolustuspareja on sekoitettu neljänteen välierään. Pareina ovat Peetro SeppäläEero Teräväinen, Oskari ManninenRiku Tuomola ja Alexander BonsaksenJuho Rautanen

Ilveksellä Henrik Haapala ja Balázs Sebők palaavat kokoonpanoon, kun taas Miro Nallia, Colton Beckiä ja Tomi Iso-Mustajärveä ei kolmannessa välierässä nähdä.

Eetu Päkkilä nousee kolmanteen ketjuun Matias Mäntykiven ja Joona Ikosen rinnalle. Puolustuksesta Leo Lööf puuttuu edelleen ja nyt myös Simon Johansson, joten Daniel Gazda on nostettu seitsemänneksi puolustajaksi. Vadim Žerenkon tilalla Niko Parkkinen availee vaihtoaition luukkua. Tupsukorvilla kiekkoja torjuu Marek Langhamer.

Ilveksen vastustaja TPS ei tee muutoksia toisesta välierästä. Loistavia pudotuspelejä pelaava Andrei Karejev jatkaa maalinsuulla.

Päivitetty 12.4.2022 klo 13.20: Lisätty tieto, että Ilveksen kokoonpanoon Lööfin tilalle on nostettu Gazda.

» Lähetä palautetta toimitukselle