Henrik Borgströmin agentti kommentoi Jokerit-kytköstä kanadalaismedialle: "NHL on ykkösprioriteetti"

NHL, KHL / Uutinen
Borgström on pelannut Panthersin organisaatiossa nyt kaksi kokonaista kautta.
Kuva © Getty Images
Jokerit ei ole agentin mukaan ainoa seura, joka on kiinnostunut Borgströmin palveluksista. Tähtäin helsinkiläissentterillä on hänen mukaansa yhä NHL:ssa.

Jatkoaika kertoi aiemmin toukokuussa, että KHL-seura Jokerit on lähellä sopimusta oman kasvattinsa Henrik Borgströmin kanssa. Borgströmin sopimus Florida Panthersin kanssa on katkolla tulevana kesänä, mutta yhä kesken oleva NHL-kausi mutkistaa sopimusten solmimista ensi kaudelle.

Nyt Borgströmin agentti, Acme Sportsia edustava Markus Lehto, on kommentoinut suojattinsa tilannetta kanadalaiselle Sportsnetille. Jokerit ei ole Lehdon mukaan ainoa seura, joka on osoittanut kiinnostusta Borgströmiin.

– Euroopan parhaissa sarjoissa on luonnollisesti lukuisia huippujoukkueita, jotka haluaisivat hänet [Borgströmin]. NHL-kausi voi vielä jatkua, ja jos niin tapahtuu, Henrik jatkaa Panthersissa ja yrittää auttaa joukkuetta voittamaan pelejä. Ehtona luonnollisesti on, että hän saa maaliskuun loukkaantumisensa jäljiltä peliluvan.

Tällä hetkellä Borgström odottelee NHL-kauden lopun kohtaloa kotikaupungissaan Helsingissä.

– Hän treenaa lujaa Helsingissä muutaman muun NHL-kiekkoilijan kanssa. Ensi kaudesta on liian aikaista keskustella. Luonnollisesti NHL on ykkösprioriteetti, Lehto kommentoi Sportsnetille.

Kuluvalla kaudella Borgström on pelannut enimmäkseen AHL:ssa, jossa hän on tehnyt 49 pelaamassaan ottelussa tehot 11+12. Panthers-paidassa hänelle on kertynyt tällä kaudella neljä NHL-ottelua, joissa hän on jäänyt pisteittä. 

» Lähetä palautetta toimitukselle