Helsingissä pelataan tänään MM95-legendojen erikoinen Suomi–Ruotsi-miniottelu – Liittyy TV-sarjaan, jossa Jutila, Tammi ja Nieminen kohottavat kuntoaan

MAAJOUKKUE / Uutinen
Timo Jutila oli legendaaristen ensimmäisten maailmanmestarien kapteeni.
Kuva © Juuso Pellava - juuso.pellava@jatkoaika.com
MM95-legendat Timo Jutila, Mika Strömberg, Janne Ojanen, Mika Nieminen ja Jukka Tammi ovat mukana toukokuussa alkavassa televisiosarjassa.

Suomen miesten jääkiekkomaajoukkueen ensimmäistä maailmanmestaruutta vuonna 1995 voittamassa olleet legendat kohtaavat tänään silloisen finaalivastustajansa Ruotsin silloisia pelaajia ottelussa Helsingin jäähallissa. Kohtaaminen on miniatyyriottelu, sillä otatus kestää vain 15 minuuttia. Kiekko tippuu kello 17.00. Ottelua ei ole markkinoitu juurikaan.

Tapahtuma liittyy Neloselle kuvattavaan televisiosarjaan, jossa MM-kultalegendoista Timo Jutila, Mika Strömberg, Janne Ojanen, Mika Nieminen ja Jukka Tammi kohottavat kuntoaan. Mukana on myös 1990-luvun alussa Leijonian päävalmentanut Pentti Matikainen. Ruotsin kohtaaminen on ilmeisesti projektin huipennus. Sarjan nimi on MM 95: Takaisin Leijonaksi. Sarjan julkaistaan toukokuussa.

Nelonen kuvailee verkkosivustollaan, että entisten huippujääkiekkoilijoiden on TV-sarjassa "hyökättävä yhtenä rintamana liikakiloja, korkeaa verenpainetta, laiskottelua, syöpöttelyä sekä tissuttelua vastaan".

» Lähetä palautetta toimitukselle