Heinolan Peliitat vahvistuu kolmella uudella pelaajalla

MESTIS / Uutinen
IPK:ssa kiekkoillut Kasper Tarvainen on yksi heinolalaisten uusista hankinnoista
Kuva © Saimi Airaksinen / https://urheilu.kuvat.fi/SaimiPhoto
Peliittoihin liittyy kaksi hyökkääjää ja yksi puolustaja.

Heinolan Peliitat ilmoitti tänään vahvistavansa tulevan kauden joukkuettaan kolmella uudella pelaajalla. Joukkueeseen siirtyvät hyökkääjät Jesse Pesonen ja Kasper Tarvainen sekä puolustaja Luukas Kallioinen.

Pesonen, 22, pelasi menneellä kaudella Kiekko-Espoon paidassa pudotuspelit mukaan lukien 56 ottelua, joissa tehopisteitä kertyi 14 (8+6).

− Pesonen on kova taistelija ja luistelija. Pelaa aina joukkueelle, joten hän sopii meidän joukkueeseemme täydellisesti, kuvailee seuran päävalmentaja Hannes Hyvönen.

Peliittojen toinen hyökkääjähankinta, IPK:sta siirtyvä 22-vuotias Tarvainen otti viime kaudella ensimmäiset kosketuksensa Mestis-jäille. Tehopisteitä yhteensä 39 otteluun syntyi 7 (3+4).

Joukkueen puolustukseen liittyvä Kallioinen pelaa tulevalla kaudella ensimmäistä kertaa Mestiksessä. 22-vuotias puolustaja pelasi menneen kauden Suomi-sarjassa D-Kiekon riveissä.

− Kallioinen on kokenut Suomi-sarjan kärkipuolustaja. Hän on hyvä kiekolla ja antaa hyviä avaussyöttöjä. Hänellä on kova palo kehittyä ja hän haluaa päästä seuraavalle tasolle pelaajana, Hyvönen sanoo.

» Lähetä palautetta toimitukselle