Heikki Hiltunen jatkaa pestissään Liigan puheenjohtajana − Hallitus vahvistui kahdella jäsenellä

LIIGA / Uutinen
Heikki Hiltunen jatkaa Liiga-hallituksen istuvana puheenjohtajana.
Kuva © Samppa Toivonen - http://www.samppas.net
SM-liiga Oy:n yhtiökokouksessa valittiin maanantaina tämän kauden hallitus. Puheenjohtajan paikalla jatkaa jo vuodesta 2016 asti kyseisessä virassa toiminut Heikki Hiltunen.

Hallitukseen uusina miehinä liittyvät Mikko Pulkkinen sekä Mika Sutinen.

Hallituksesta pois jää puolestaan Ari Salmi.

Pulkkinen toimii tällä hetkellä myös Liiga-seura KooKoon puheenjohtaja. Hän uskoo tuovansa paljon tietotaitoa Liigan kehitystoimenpiteiden saavuttamiseksi.

– Jokaisen jäsenen hallitustyössä on vahvistettava tiimiä. Koen, että osaamiseni tuo lisäarvoa Liigan tavoitteiden ja kehitystoimenpiteiden saavuttamiseksi. Käynnissä on digitaalinen murros, joka muuttaa yhteiskuntaa ja luo uusia mahdollisuuksia – myös urheilussa. Näiden mahdollisuuksien hyödyntäminen on yksi vahvuuteni, kommentoi Pulkkinen.

Vuodesta 2017 KalPan puheenjohtajana toiminut Sutinen omaa laajan kokemuksen hallitustoiminnasta. Savolainen on toiminut aiemmin muun muassa Musti ja Mirri Oy:n ja Best Friend Group Oy:n toimitusjohtajana. Tällä hetkellä hän vaikuttaa usean eri yhtiön hallituksessa.

– Kiitollisin mielin ja uteliaana otan paikan vastaan. Suomalaisessa ammattiurheilussa tämä on ykkösympäristö ja ammattillisesti erittäin kiinnostava haaste. Kisa ihmisten vapaa-ajasta kasvaa koko ajan ja siinä pitää pysyä mukana.

– Itselläni on kuluttajabisneksen tausta. Asiakaskokemus ja elämyksellisyys ovat asioita, joihin haluan keskittyä, toteaa Sutinen.

Liigahallitus 2019–20
Puheenjohtaja:
Heikki Hiltunen

Jäsenet:
Lasse Aho
Pekka Ilmivalta
Veli-Pekka Marin
Matti Nurminen
Heikki Penttilä
Mikko Pulkkinen
Mika Sutinen

» Lähetä palautetta toimitukselle