Harri Säteri jatkosopimukseen Sibirin kanssa

KHL / Uutinen
Harri Säteri on toiminut Sibirin ykkösmaalivahtina jo kahden kauden ajan.
Kuva ©
KHL:ssä huippuluokan maalivahdiksi noussut Harri Säteri on tehnyt vuoden mittaisen jatkosopimuksen Sibir Novosibirskin kanssa.

Kaudeksi 2019-20 KHL:n Sibir Novosibirskin organisaatioon siirtynyt tamperelaislähtöinen maalivahti Harri Säteri jatkaa joukkueessa myös ensi kauden ajan.

Säterillä käynnistyy jatkosopimuksen myötä ensi syksynä kuudes kausi KHL:ssä.

Menneellä KHL-kaudella Säterin edustama Sibir jäi pudotuspelien ulkopuolelle sijoittuen yhdeksänneksi itäisessä konferenssissa. Säteri torjui joukkueensa maalilla 21 voittoa torjuntaprosentilla 92,20.

KHL-uransa aikana Säteri on edustanut Sibirin lisäksi myös Vitjaz Podolskia kolmen kauden ajan. Yhteensä KHL:n runkosarjaotteluita maalivahdilla on tilillään 222 kappaletta ja näistä 93 on päättynyt voittoon.

Säterillä on myös vyöllään yhdeksän NHL-ottelua Florida Panthersin paidasta kaudelta 2017-18. Maalivahti on edustanut urallaan myös Suomea kaksissa MM-kisoissa.

Sibiriin ensi kaudeksi suomalaisista pelaajista maalivahdin lisäksi sopimus on puolustaja Jyrki Jokipakalla, joka iski menneellä kaudella 59 otteluun 24 tehopistettä.

» Lähetä palautetta toimitukselle