Hannes Björninen siirtyy SHL:ssä pelaavan Brynäsin riveihin

SHL / Uutinen
Hannes Björninen jatkaa uraansa Gävlessä.
Olympiavoittaja Hannes Björninen löysi uuden työnantajan Ruotsista, kun hän siirtyy SHL:ssä pelaavaan Brynäs IF:n joukkueeseen kahden vuoden sopimuksella.

Brynäs tiedotti tehneensä kahden vuoden sopimuksen suomalaishyökkääjä Hannes Björnisen kanssa.

Björninen aloitti viime kauden Jokereiden KHL-joukkueessa, jossa pelejä keskushyökkääjälle ehti kertyä 43. Björninen kirjautti tehoikseen 10+11=21.

Kausi kuitenkin päättyi kasvattajaseura Pelicansin riveissä. Liigassa keskushyökkääjä ehti pelata kuluneella kaudella runkosarjassa kymmenen ottelua, joissa tehoja tuli 3+3=6. Lisäksi Björniselle tuli tilille kolme ottelua pudotuspeleissä, joissa hän teki yhden maalin.

Hyökkääjä oli voittamassa historiallista olympiakultaa Pekingissä. Siellä hän muodosti erinomaisen nelosketjun yhdessä Marko Anttilan ja Saku Mäenalasen kanssa. Lisäksi hyökkääjän palkintokaapissa on yksi MM-hopea.

Brynäsissä on suomalaisväriä entuudestaan, kun joukkueen päävalmentajana toimii Mikko Manner. Hänen apuvalmentajanaan toimii Ari-Pekka Pajuluoma. Lisäksi seurassa on tällä hetkellä yksi suomalaispelaajakin, kun Oula Palve jatkaa Brynäsissä myös ensi kaudella.

» Lähetä palautetta toimitukselle