HPK:ssa, Jukureissa ja LeKissä viime kaudella kiekkoillut Harri Kainulainen siirtyy Vantaalle

MESTIS / Uutinen
Harri Kainulainen siirtyy Kiekko-Vantaaseen.
Kuva © Oskari Mäkisarka / https://facebook.com/makisarkaphoto
HPK:ssa viime kauden aloittanut ja sen Jukureissa lopettanut Harri Kainulainen on allekirjoittanut ensi kauden kattavan pelaajasopimuksen Kiekko-Vantaan kanssa.

Kiekko-Vantaa on solminut ensi kauden kattavan pelaajasopimuksen Harri Kainulaisen kanssa. Hyökkääjä aloitti viime kauden HPK:ssa, mutta lopetti kauden Mikkelin Jukureissa lainalla. Hän pelasi HPK:ssa 37 ottelua, joissa tehtaili tehopisteet 2+2. Jukureissa pelatut kahdeksan ottelua toivat samat tehopisteet.

Kainulainen pelasi otteluita myös Mestiksessä LeKin miehistössä. Tilille kertyi kuusi ottelua ja tehopisteet 3+2. Kaiken kaikkiaan Kainulaisella on takanaan 91 Liiga-ottelua HPK:ssa ja Mikkelin Jukureissa.

− Olen hyvä joukkuepelaaja. Kun paikka tulee niin pystyn lyömään kiekkoa pussiin. Tulosta haluan tehdä ja auttaa joka puolella kaukaloa joukkuetta voittamaan. Pidän itseäni tunnollisena ja fiksuna kahden suunnan hyökkääjänä, Kainulainen sanoi Kiekko-Vantaan verkkosivuilla.

Juttua muokattu 15.48: Harri Kainulainen päätti viime kauden Jukureissa lainalla, eikä HPK:ssa, kuten jutussa alunperin luki.

» Lähetä palautetta toimitukselle