HPK:n toimitusjohtaja vaihtuu – Antti Toivanen erosi tehtävästään

LIIGA / Uutinen
Antti Toivanen jatkaa kohti uusia haasteita.
Kuva © HPK
Toivasen korvaaja ei ole vielä selvillä.

Seitsemän vuoden ajan Hämeenlinnan Pallokerhon toimitusjohtajana toiminut Antti Toivanen on irtisanoutunut tehtävistään. Asia kerrotaan seuran tiedotteessa.

Toivanen sanoo nauttineensa työympäristöstä ja olevansa tyytyväinen siihen, mitä hän yhteistyössä hallituksen kanssa sai aikaan. Seuran taloustilanteen kohentaminen on näistä merkittävin asia.

– Olemme hallituksen kanssa tehneet aktiivista ja hyvää yhteistyötä. Tätä kautta yhtiö on pystynyt tekemään satojen tuhansien eurojen investointeja halliin. Halliimme on hankittu LED-pintaa myyntimme tueksi sekä kehittämään halliolosuhteita. Lisäksi olemme ostaneet kaksi aitiota takaisin itsellemme, Toivanen kertoi tiedotteessa.

Toivasen toimitusjohtajakaudella HPK voitti nuorten SM-kultaa vuonna 2017 ja miesten Suomen mestaruuden 2019. Toivanen oli myös vahvasti edistämässä HPK:n naisten edustusjoukkueen toimintaa, kun se otettiin osaksi Liiga-yhtiötä.

– Antti on ollut iso osa HPK:ta ja tehnyt isolla sydämellä työtä Kerhon eteen. Varsinkin uuden strategian mukaiset rekrytoinnit ja suunnitelmat olemme saaneet Antin johdolla eteenpäin. Iso kiitos Antille ja tsemppiä tuleviin hankkeisiin, seuran hallituksen puheenjohtaja Jouni Monto kommentoi.

Seuran hallitus on käynnistänyt uuden toimitusjohtajan hakuprosessin ja tiedottaa asiasta kesän aikana.

» Lähetä palautetta toimitukselle