HPK:n naisten joukkue rakentuu − tuoreissa sopimuksissa tuttuja nimiä ja maalivahti Ranskasta

Naisten Liiga / Uutinen
HPK:n maalivahtiajasta kamppailee ensi kaudella ainakin kolme maalivahtia.
Kuva © Sirpa Pöyhönen - sirpa.poyhonen@jatkoaika.com
HPK tiedotti kesäkuun alussa tehneensä tukun uusia sopimuksia. Niiden joukossa ovat kokeneimmasta päästä muun muassa Jutta Stoltenberg sekä Jade Mäkivaara.

Kesäkuun ensimmäisenä perjantaina sopimuksiaan tiedottanut HPK kertoi tehneensä jatkosopimuksen Jutta Stoltenbergin, Jade Mäkivaaran, Saimi Lehdon sekä nuorista pelaajistaan Daniela Wiikmanin, Alisa Skogin, Milja Tervon sekä Helmi Hujasen kanssa. Joukkueen kantaviin voimiin lukeutuvalle Stoltenbergille kausi on HPK:ssa jo viidestoista.

Lisäksi Kerho tiedotti samassa yhteydessä kahdesta uudesta maalivahdista. Tutun Salla Sivulan kanssa peliajasta kilpailee ensi kaudenlla Ranskan maajoukkueen 25-vuotias Margaux Mameri ja Oulusta siirtyvä 17-vuotias Ronja Pätsi. Sivula valittiin toukokuussa Naisleijonien toukokuun lopussa pidetylle jää- ja testileirille Vierumäelle.

− Mameri tulee Hämeenlinnaan hakemaan uusia haasteita ja kehittymään niin, että pystyy ottamaan seuraavan askeleen urallaan. Hän tavoittelee tosissaan myös Ranskan maajoukkueen ykkäsmaalivahdin titteliä. Ronja on nuori lahjakas maalivahti, joka tulee Hämeenlinnaan kehittymään ja haastamaan kokeneet maalivahdit, esittelee joukkueen manageri Jorma Hassinen seuran tiedotteessa pelaajahankintojaan.

Aiemmin HPK on ehtinyt tiedottaa Heta Seikkulan ja Kiti Seikkulan jatkosopimuksista. Kokonaan uusia kasvoja Hämeenlinnassa ovat aiemman julkistuksen mukaan Kärpistä ja viimeksi Kuortaneelta tuttu Julia Ahlskog, hyökkääjä Vanessa Viitala sekä puolustajat Nella Aarniovuori ja Olivia Pinola.

» Lähetä palautetta toimitukselle