HPK:n naisille iso kasa sopimuksia, suunnitelmien muutoksen kokenut Peppi Virtanen mukaan − "Ongelmat ilmaantuivat koulun puolelta"

Naisten Liiga / Uutinen
Peppi Virtanen jatkaa pelejään Naisten Liigassa, eikä ainakaan vielä lähdekään Pohjois-Amerikkaan.
Kuva © Samuli Huikuri - https://www.instagram.com/shuikuri/
HPK:n naiset julkaisi kerralla kymmenen pelaajasopimusta ensi kaudeksi. Joukossa on tukku jatkajia sekä muun muassa norjalaisvahvistus ja Kuortaneen riveistä tuttu Peppi Virtanen, joka ei lähdekään vielä Pohjois-Amerikkaan.

HPK:n naisten liigajoukkue pisti tiistaina tuulemaan oikein kunnolla, kun se julkaisi kerralla kymmenen pelaajan sopimukset ensi kauden osalta.  HPK ilmoitti sopimuksista Instagram-tilillään. Hämeenlinnassa jatkavat hyökkääjät Ines Lukkarila, Alisa Skog ja Vanessa Viitala sekä puolustajat Julia Ahlskog, Laura Kuukasjärvi ja Daniela Wilkman.

Hyökkääjä Emilia Malinen tulee liigajoukkueeseen HPK:n akatemiaryhmästä aivan kuten hyökkääjä Noora Puhtokin, joka on lisäksi pelannut KJT:n pojissa viime kaudella.

Uusina pelaajina oranssipaitoihin liittyvät norjalainen, vuonna 2005 syntynyt Iben Tillman, joka on pelannut kotimaansa pääsarjaa Vålerengan joukkueessa, sekä Peppi Virtanen, jonka piti Kuortane-vuosiensa jälkeen lähteä Yhdysvaltoihin Syracusen yliopistoon, mutta lähtö viivästyy nyt ainakin vuodella. 

− Asiat muuttuivat hieman yllättäen, kun sain puhelun joukkueen valmentajalta kaksi viikkoa sitten. Kerrottiin, että valitettavasti asiat ovat nyt näin. Jääkiekolla tai joukkueella ei ole tekemistä asian kanssa, vaan ongelmat ilmaantuivat koulun puolelta. Onneksi asia selvisi kuitenkin näin kesän alussa, että oli vielä aikaa etsiä uusi joukkue ensi kaudeksi. Kovan pohdinnan jälkeen päädyin HPK:n listoille, koska koen siellä olevan parhaimmat mahdollisuudet itselle kehittyä mahdollisimman paljon tulevalla kaudella, Virtanen selvitti Jatkoajalle.

Jyväskyläläislähtöinen Virtanen ehti edustaa Kuortanetta neljän kauden ajan. Viime kaudella luotettava keskushyökkääjä teki runkosarjassa 30 ottelussa tehot 5+5=10.

» Lähetä palautetta toimitukselle