HPK:n liigajoukkueessa koronatartunta − seuran yhteislukema nousi yhdeksään

LIIGA / Uutinen
HPK:n U20-joukkueessa havaittiin neljä uutta tartuntaa.
Kuva © Jari Mäki-Kuutti
HPK tiedotti lauantaina, että sen liigajoukkueessa on yksi ja U20-joukkueessa neljä uutta koronavirustartuntaa. Tartunnan saanut liigajoukkueen edustaja ei ollut mukana Lappeenrannassa pelatussa harjoitusottelussa.

HPK:n liigajoukkueessa on havaittu tähän mennessä yksi koronatartunta ja U20-joukkueessa kahdeksan tartuntaa, joista neljästä tiedotettiin lauantaina.

Ensin hämeenlinnalaisseura tiedotti perjantaina kahdesta positiivisesta testituloksesta, mutta myöhemmin iltapäivällä tartuntoja vahvistui neljä lisää. HPK tähdensi, että joukkueella tarkoitetaan pelaajien lisäksi toimihenkilöitä.

Liigajoukkueessa ollut positiivisen testituloksen saanut henkilö ei ollut HPK:n tiedotteen mukaan Lappeenrannassa, jossa joukkue pelasi harjoitusottelun 9. syyskuuta. Hämeenlinnalaisten liigajoukkue on tällä hetkellä karanteenissa.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Aihe

Koronavirus

Pandemiaksi kehittynyt koronavirus-epidemia vaikuttaa suuresti kiekkosarjoihin Suomessa ja ulkomailla. Tältä sivulta löydät kootusti kaikki koronavirus-uutiset.

Artikkeli
Lukko-pomo Sahlstedt sanoo sen suoraan: koronakriisi voi jättää aukkoja Liiga-kartalle
25.9.2020 14:08
Korona voi koitua kohtalokkaaksi Liiga-yhteisössä. Kalle Sahlstedt kaipaa selkeämpiä linjoja vaikeuksien selättämiseen.
Uutinen
Venäläislehti: Lähes koko SKA Pietarin joukkueella epäillään olevan korona − pelaa kuitenkin Jokerien seuraavaa vastustajaa Sibir Novosibirskiä vastaan
23.9.2020 19:38
Lähes koko pelaajisto ja valmennusryhmä kokonaisuudessaan ovat SKA:n seuraavasta ottelusta sivussa karanteenin vuoksi. Valmennusvastuun ottaa seuran varapresidentti Roman Rotenberg.
Uutinen
KooKoon liigajoukkueessa yksi uusi koronavirustartunta − U20-joukkueen tartuntamäärä nousi kymmeneen
18.9.2020 11:32
Liigajoukkueen lisäksi KooKoon U20-joukkueessa havaittiin yksi uusi koronavirustartunta.

Lue myös