HPK:n liigajoukkueessa koronatartunta − seuran yhteislukema nousi yhdeksään

LIIGA / Uutinen
HPK:n U20-joukkueessa havaittiin neljä uutta tartuntaa.
Kuva © Jari Mäki-Kuutti
HPK tiedotti lauantaina, että sen liigajoukkueessa on yksi ja U20-joukkueessa neljä uutta koronavirustartuntaa. Tartunnan saanut liigajoukkueen edustaja ei ollut mukana Lappeenrannassa pelatussa harjoitusottelussa.

HPK:n liigajoukkueessa on havaittu tähän mennessä yksi koronatartunta ja U20-joukkueessa kahdeksan tartuntaa, joista neljästä tiedotettiin lauantaina.

Ensin hämeenlinnalaisseura tiedotti perjantaina kahdesta positiivisesta testituloksesta, mutta myöhemmin iltapäivällä tartuntoja vahvistui neljä lisää. HPK tähdensi, että joukkueella tarkoitetaan pelaajien lisäksi toimihenkilöitä.

Liigajoukkueessa ollut positiivisen testituloksen saanut henkilö ei ollut HPK:n tiedotteen mukaan Lappeenrannassa, jossa joukkue pelasi harjoitusottelun 9. syyskuuta. Hämeenlinnalaisten liigajoukkue on tällä hetkellä karanteenissa.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Aihe

Koronavirus

Pandemiaksi kehittynyt koronavirus-epidemia vaikuttaa suuresti kiekkosarjoihin Suomessa ja ulkomailla. Tältä sivulta löydät kootusti kaikki koronavirus-uutiset.

Uutinen
Kesäkisat Tampereelle? Jääkiekkoliitto tarjoutumassa naisten MM-kisojen isännäksi
22.4.2021 19:44
Jatkoajan tietojen mukaan Jääkiekkoliitto on ilmaissut IIHF:lle kiinnostuksensa järjestää naisten MM-kisat kesällä Tampereella. Kisat oli alkujaan tarkoitus järjestää Kanadassa, mutta ne peruttiin viime hetkellä koronapandemian takia.
Kolumni
Pitsiturnaus saa täydet katsomot, mutta juniorit odottavat pihalla − hallitus pettää lupauksensa nuorille urheilijoille
9.4.2021 13:02
Suomen hallituksen julkaiseman koronapandemian exit-suunnitelman mukaan ensimmäisenä halutaan purkaa lapsia ja nuoria koskevia rajoituksia. Todellisuudessa aivan vihonviimeiseksi jonon perälle on heivattu nuoret urheilijat.
Uutinen
Vancouver Canucks vahvisti koronavariantin iskeneen seuraan – tällä hetkellä tartuntoja jo 25
8.4.2021 6:30
Canucksin joukkue käy parhaillaan läpi koronavirusta synkän kaavan kautta.

Lue myös