HPK:n liigajoukkue karanteeniin kolme viikkoa ennen liigakauden alkua

LIIGA / Uutinen
Koko HPK: n liigajoukkue määrättiin karanteeniin.
Kuva © Jari Mäki-Kuutti
HPK:n liigajoukkue sekä U20-joukkue, eli A-nuorten joukkue ovat karanteenissa, joka päättyy 21.9.

Kanta-Hämeen infektioylilääkäri Janne Mikkolan ja THL:n antamien ohjeiden mukaisesti HPK:n liigajoukkue sekä hämeenlinnalaisten U20-joukkue, eli A-nuorten joukkue on karanteenissa 21.9. asti. U20-joukkueessa on ilmennyt kaksi koronavirustartuntaa.

Kumpikaan karanteenissa olevista joukkueista ei harjoittele ennen karanteeniajan päättymistä, mikä tarkoittaa sitä, että niille jää vain alle kaksi viikkoa aikaa valmistautua lokakuun alussa alkavaan liigakauteen.

− Olemme koko prosessin ajan olleet aktiivisesti yhteydessä Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin kanssa ja olemme saaneet heiltä hyvää ohjeistusta ja tukea. Jokainen HPK-yhteisön jäsen on sitoutunut noudattamaan ohjeita, kommentoi HPK Liiga Oy:n toimitusjohtaja Antti Toivanen tiedotteessa.

Myös HPK:n muut juniorijoukkueet peruivat harjoituksensa torstailta 10.9.2020 sairaanhoitopiirin suosituksesta. HPK:n liigajoukkueelta peruuntuu karanteenin vuoksi neljä harjoitusottelutapahtumaa.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Aihe

Koronavirus

Pandemiaksi kehittynyt koronavirus-epidemia vaikuttaa suuresti kiekkosarjoihin Suomessa ja ulkomailla. Tältä sivulta löydät kootusti kaikki koronavirus-uutiset.

Uutinen
KooKoon liigajoukkueessa yksi uusi koronavirustartunta − U20-joukkueen tartuntamäärä nousi kymmeneen
18.9.2020 11:32
Liigajoukkueen lisäksi KooKoon U20-joukkueessa havaittiin yksi uusi koronavirustartunta.
Artikkeli
Kiekkokansa uskoo Liiga-kauden onnistuvan osittain − mutta kaikki eivät selviä maaliin asti
17.9.2020 14:57
Liiga-kauden 2020−21 on määrä alkaa lokakuun alussa. Moni seura on ilmoittanut viime viikkoina koronavirustartunnoista eikä yleisörajoituksiin ole vielä olemassa selkeitä linjauksia. Jatkoaika kysyi, mitä kiekkokansa tilanteesta ajattelee.
Uutinen
IIHF perui tukun arvoturnauksia – päätöksellä ei vaikutuksia Nuorten Leijonien kauteen
17.9.2020 14:36
IIHF perui lähes kaikki MM-turnauksensa helmikuuhun asti.

Lue myös