HPK:n liigajoukkue karanteeniin kolme viikkoa ennen liigakauden alkua

LIIGA / Uutinen
Koko HPK: n liigajoukkue määrättiin karanteeniin.
Kuva © Jari Mäki-Kuutti
HPK:n liigajoukkue sekä U20-joukkue, eli A-nuorten joukkue ovat karanteenissa, joka päättyy 21.9.

Kanta-Hämeen infektioylilääkäri Janne Mikkolan ja THL:n antamien ohjeiden mukaisesti HPK:n liigajoukkue sekä hämeenlinnalaisten U20-joukkue, eli A-nuorten joukkue on karanteenissa 21.9. asti. U20-joukkueessa on ilmennyt kaksi koronavirustartuntaa.

Kumpikaan karanteenissa olevista joukkueista ei harjoittele ennen karanteeniajan päättymistä, mikä tarkoittaa sitä, että niille jää vain alle kaksi viikkoa aikaa valmistautua lokakuun alussa alkavaan liigakauteen.

− Olemme koko prosessin ajan olleet aktiivisesti yhteydessä Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin kanssa ja olemme saaneet heiltä hyvää ohjeistusta ja tukea. Jokainen HPK-yhteisön jäsen on sitoutunut noudattamaan ohjeita, kommentoi HPK Liiga Oy:n toimitusjohtaja Antti Toivanen tiedotteessa.

Myös HPK:n muut juniorijoukkueet peruivat harjoituksensa torstailta 10.9.2020 sairaanhoitopiirin suosituksesta. HPK:n liigajoukkueelta peruuntuu karanteenin vuoksi neljä harjoitusottelutapahtumaa.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Aihe

Koronavirus

Pandemiaksi kehittynyt koronavirus-epidemia vaikuttaa suuresti kiekkosarjoihin Suomessa ja ulkomailla. Tältä sivulta löydät kootusti kaikki koronavirus-uutiset.

Uutinen
Kesäkisat Tampereelle? Jääkiekkoliitto tarjoutumassa naisten MM-kisojen isännäksi
22.4.2021 19:44
Jatkoajan tietojen mukaan Jääkiekkoliitto on ilmaissut IIHF:lle kiinnostuksensa järjestää naisten MM-kisat kesällä Tampereella. Kisat oli alkujaan tarkoitus järjestää Kanadassa, mutta ne peruttiin viime hetkellä koronapandemian takia.
Kolumni
Pitsiturnaus saa täydet katsomot, mutta juniorit odottavat pihalla − hallitus pettää lupauksensa nuorille urheilijoille
9.4.2021 13:02
Suomen hallituksen julkaiseman koronapandemian exit-suunnitelman mukaan ensimmäisenä halutaan purkaa lapsia ja nuoria koskevia rajoituksia. Todellisuudessa aivan vihonviimeiseksi jonon perälle on heivattu nuoret urheilijat.
Uutinen
Vancouver Canucks vahvisti koronavariantin iskeneen seuraan – tällä hetkellä tartuntoja jo 25
8.4.2021 6:30
Canucksin joukkue käy parhaillaan läpi koronavirusta synkän kaavan kautta.

Lue myös