HPK:n ja Markus Nenosen tiet erkanevat

LIIGA / Uutinen
Nenonen jatkaa urallaan eteenpäin.
Nenosen ja hämeenlinnalaisseuran välinen sopimus on purettu yhteisymmärryksessä. Kapteeninakin HPK:ssa toiminut hyökkääjä aloitti seurassa kaudella 2018–19, jolloin hän teki Suomen mestaruuden varmistaneen maalin.

HPK ja kuudetta kauttaan seurassa pelannut Markus Nenonen ovat purkaneet sopimuksensa yhteisymmärryksessä. Sopimus olisi päättynyt tänä keväänä.

Hyökkääjä pelasi hämeenlinnalaisseurassa yhteensä 324 Liiga-ottelua, joissa syntyi 88+87=175 tehopistettä. Syksyllä 2019 hän keräsi CHL:ssä viiteen otteluun tehot 4+1. 

Nenonen aloitti HPK-paidassa kaudella 2018–19. Ensimmäinen kausi päättyi ikimuistoisesti Nenosen viimeistelemään mestaruusmaaliin seitsemännen finaalin toisessa jatkoerässä.

Hän toimi syksystä 2020 alkaen neljän kauden ajan seuran kapteenistossa, joista ensimmäiset kaksi kautta kapteenina ja jälkimmäiset varakapteenina. 

− Markus Nenonen on tehnyt pitkän päivätyön HPK:n eteen niin kapteenina kuin maalintekijänä. On ikävää menettää pelaaja tässä vaiheessa kautta, mutta samalla Nenonen saa hienon mahdollisuuden kokea urallaan uutta, sanoo HPK:n jääkiekkojohtaja Erkki Rajamäki seuran tiedotteessa. 

» Lähetä palautetta toimitukselle