HPK:n Patrick Harperin kausi on ohi – KooKoota vastaan loukkaantunut Eetu Laurikainen lisätutkimuksiin

LIIGA / Uutinen
Ovi kävi HPK:n sairastuvalla.
Kuva © Jari Mäki-Kuutti
HPK tiedotti, että hyökkääjä Patrick Harperin kausi on ohi loukkaantumisen takia. Lisää harmaita hiuksia aiheuttaa se, että joukkueen ykkösmaalivahti Eetu Laurikainen joutuu tutkimuksiin KooKoo-ottelussa sattuneen loukkaantumisen takia.

HPK kertoi tiedotteessaan, että hyökkääjä Patrick Harperin kausi on ohi loukkaantumisen takia.

Harper ehti pelata hämeenlinnalaisten riveissä tällä kaudella 22 ottelua, joissa syntyivät tehopisteet 2+6. 23-vuotias Harper saapui HPK:n vahvuuteen kesken kauden joulukuussa.

Lisää harmaita hiuksia joukkueelle aiheuttaa se, että maalivahti Eetu Laurikainen joutui jättämään ottelun KooKoota vastaan kesken. Ykkösmaalivahdin loukkaantumisen vakavuutta tutkitaan vielä, ja lisätietoja on luvassa loppuviikosta.

HPK:n maalivahdeista myös Daniel Lebedeff on loukkaantuneiden listalla. Hyvää kautta hämeenlinnalaisten maalilla pelannut Lebedeff on alustavasti pelikunnossa ensi viikolla. Tilannetta kuitenkin seurataan päivittäin.

Lisäksi sivussa ovat hyökkääjistä Jere Jokinen, joka viimeisen tiedon mukaan sivussa vielä 2–3 viikkoa. Valtteri Suni on puolestaan sivussa peleistä vielä viisi viikkoa.

» Lähetä palautetta toimitukselle