HPK:n Nikkilä "uudelleendebytoi" Jyväskylässä − Pelicans saa ykkösvahtinsa takaisin

LIIGA / Uutinen
Petteri Nikkilä on jo HPK:n kokoonpanossa.
Kuva © Jari Mäki-Kuutti
HPK saa tuoreen pakkivahvistuksensa Petteri Nikkilän kokoonpanoonsa keskiviikon vierasotteluun JYPiä vastaan.

HPK:n tuore puolustajahankinta Petteri Nikkilä saapui Suomeen maanantaina. Kerholle ennestään tuttu kiekollinen puolustaja nähtiin tiistaina jo joukkueen fanitapaamisessa jäähallilla, ja keskiviikon JYP-kamppailussa hänet on merkitty seitsemänneksi puolustajaksi.

Suomeen Nikkilä saapui vasta maanantaina, joten yhteisiä harjoituksia hänellä ei nykyisen kokoonpanon kanssa useita ole. Hyökkääjä Antti Pihlström palaa joukkueen kokoonpanoon, vaikka hänen loukkaantumisestaan johtunut poissaolo ilmoitettiin ensin useita viikkoja kestäväksi.

Pelicansin kokoonpano saa vahvistuksen yli kuukauden sivussa olleesta Patrik Bartošákista. Edellisen kerran Bartošák nähtiin jäällä 4.11. pelatussa kamppailussa. Pelicans ei ole määräänsä enempää kärsinyt poissaolosta, sillä myös Jasper Patrikainen on pelannut otteluissaan hyvin.

Kärpillä on maajoukkuekomennuksen takia runsaasti poissaolijoita, kun Joonas Kemppainen, Topi Niemelä ja Atte Ohtamaa ovat maajoukkueen mukana. 4.11. aivotärähdyksen saanut Arttu Hyry palaa kuitenkin kokoonpanoon. Aivotärähdys oli Hyrylle kauden toinen, ja se ajoittui paluuotteluun edellisen vastaavan jäljiltä. Myös loukkaantumisen jälkeen palannut maalivahti Leevi Meriläinen on nyt taas kokoonpanossa kakkosvahtina.

» Lähetä palautetta toimitukselle