HPK valitsi kapteenistonsa − Markus Nenoselle C-kirjain

LIIGA / Uutinen
Nenonen pelaa ensi kaudella kapteenin C rinnassaan.
Kuva © Jari Mäki-Kuutti
HPK:n kapteenin vastuuta kantaa ensi kaudella Markus Nenonen. Häntä tehtävässään avustaa kolme varakapteenia.

Markus Nenonen on HPK:n ensi kauden kapteeni. Varakapteeneikseen hän saa nuoren Jere Innalan sekä kokeneemmat pelimiehet Ville Koistisen ja Jesse Mankisen.

− Haimme kapteenistoon esimerkillisyyttä, kerholaisuutta, kokemusta ja tietynlaista näkemystä ja näitä arvoja löytyy kapteenistosta. Markus oli meille kovin luontainen valinta, sillä hän on ottanut hienoja kehitysaskelia HPK:ssa ja osoittanut johtajuutta jo kesän aikana. Mielestämme hän on arvoisensa valinta historialliseen joukkoon hienoja HPK-kapteeneja, valotti päävalmentaja Matti Tiilikainen valintaprosessia seuran tiedotteessa.

Kapteenina aloittava Nenonen, 27, pelaa hämeenlinnalaisten riveissä ensi kaudella kolmannen kautensa. Hänellä ei ole uraltaan aiempaa kapteenin kokemusta.

− Olen tosi otettu tästä kunniatehtävästä. Uran varrella olen saanut nähdä hienoja kapteeneita, joista hyvä ottaa mallia myös omaan toimintaan. Meillä on hyvä kapteenisto, löytyy kokemusta ja nuoruutta. Hieno tilanne joukkueessa, että meiltä löytyy monia johtavia pelaajia, sanaili Nenonen tiedotteessa.

» Lähetä palautetta toimitukselle