HPK vahvistuu kahdella Slovakian maajoukkuepelaajalla − Lucia Ištocyová ja Livia Kúbeková loppukaudeksi Hämeenlinnaan

Naisten Liiga / Uutinen
HPK vahvistuu kahdella slovakialaisella.
Kuva © Jari Mäki-Kuutti / https://www.instagram.com/fotokuutti
Hyökkääjät Lucia Ištocyová ja Livia Kúbeková ovat solmineet Naisten Liigassa pelaavan HPK:n kanssa loppukauden mittaiset sopimukset.

Lucia Ištocyová, 22, ja Livia Kúbeková, 20, pelaavat loppukauden Naisten Liigaa HPK:n paidassa. Molemmat ovat pelipaikaltaan hyökkääjiä ja saapuvat Hämeenlinnaan kotimaansa Slovakian sarjasta SKP Bratislavan joukkueesta.

Ištocyová on pelannut tällä kaudella kahdeksan ottelua tehoin 4+1=5. Uransa toistaiseksi parhaalla kaudella 2017−18 hän teki bratislavalaisten riveissä 22 pistettä 14:ssä ottelussa. Hän on pelannut tällä kaudella myös Slovakian maajoukkueessa olympiakarsintoja ja tehnyt kolmessa ottelussa kaksi maalia.

Kúbeková on saalistanut SKP Bratislavassa tällä kaudella kuudessa ottelussa yhden syöttöpisteen. Maajoukkueessa hän on olympiakarsinnoissa tehnyt 1+2=3 tehopistettä yhtä monessa ottelussa. Hän on toiminut joukkueen varakapteenina.

HPK on tällä hetkellä Naisten Liigassa kuudennella sijalla, mikä on viimeinen ylempään jatkosarjaan oikeuttava paikka sarjataulukossa. 18:sta ottelusta joukkue on metsästänyt pisteitä 1,44 per ottelu.

Muokattu: 30.11.2021, kello 19.08: Lisätty pelaajien etunimet otsikkoon.

» Lähetä palautetta toimitukselle