HPK vahvistuu Danick Martelilla − "Hän liikkuu hyvin ja pystyy tuottamaan maalipaikkoja sekä maaleja"

LIIGA / Uutinen
Danick Martel saapuu HPK:hon.
Kuva © Minas Panagiotakis
HPK saa riveihinsä pitkään AHL:ssä pelanneen keskushyökkääjä Danick Martelin.

HPK ja kanadalainen keskushyökkääjä Danick Martel, 28, ovat solmineet alkavaa kautta koskevan pelaajasopimuksen. Martel saapuu Liigaan AHL:stä, jossa edusti Laval Rocketia edellisen kahden kauden ajan. Viime kaudella hän nakutti 26 ottelussa tehot 4+8=12.

− Olen todella innoissani pelaajaurani seuraavasta vaiheesta Suomessa. En ole kuullut Liigasta hirveästi tarinoita, mutta tiedän että sarja on arvostettu ympäri maailmaa ja jääkiekon taso on korkea. Tiedän myös, että eurooppalaiset fanit ovat todella hyviä ja äänekkäitä, joten en malta odottaa tunnelmaa otteluissa, Martel tuumii.

Yhteensä 383 AHL:n runkosarjaottelua pelannut ja niissä 219 pistettä tehnyt vasemmalta laukova 175-senttinen hyökkääjä miellyttää HPK:n päävalmentaja Maso Lehtosta monipuolisuudellaan.

− Hän liikkuu hyvin ja pystyy tuottamaan maalipaikkoja sekä maaleja monipuolisesti. Danick on luonteeltaan kova taistelija, joka ei kaihda kontaktia ja pystyy olemaan tehokas myös maalin edustalla. Hyvät pelitaidot lisättynä erinomaisella asenteella olivat ne asiat, miksi innostuimme todella Danickista, sanoo Lehtonen.

Martel on liittyy uuteen joukkueeseensa pian ja on mukana HPK:n joukkueharjoituksissa jo elokuun alussa.

» Lähetä palautetta toimitukselle