HPK solmi kolme uutta pelaajasopimusta − Arttu Pelli KooKoosta Hämeenlinnaan

LIIGA / Uutinen
Pelli pelasi päättyneellä kaudella KooKoossa.
HPK:n uudet sopimuspelaajat ovat Arttu Pelli, Artturi Toivola ja Oliver Kiljunen.

Uusista pelaajista Arttu Pellin sopimus on kaksivuotinen, Artturi Toivolan 1+1-vuotinen ja Oliver Kiljusen kontrahti kattaa ensi kauden sisältäen koeaikajakson.

Puolustaja Pelli, 24, siirtyy HPK:hon KooKoon riveistä, jossa hän iski päättyneellä kaudella 51 ottelussa 22 tehopistettä.

− Arttu on osoittanut, että hän pystyy tekemään tulosta pakin pelipaikalta, sillä hän omaa hyvät kiekolliset taidot ja vaistot. Hän on meidän pelitapaamme tärkeä palanen ja sopii pelisysteemiimme hyvin, HPK:n urheilujohtaja Mika Toivola sanoo tiedotteessa.

Hyökkääjä Toivola, 22, on viettänyt pitkän pätkän Pelicansissa. Päättyneellä kaudella hän summasi 50 runkosarjaottelussa tehot 2+9=11.

− Artturi tuo leveyttä sentteriosastollemme. Hänellä on ikäänsä nähden jo paljon Liiga-otteluita vyöllään ja hänet voi laittaa kentälle eri tilanteissa. Toivomme tietysti, että kehityskaari on edelleen ylöspäin Hämeenlinnassa, joukkueen pelaajakoordinaattori Jukka Voutilainen luonnehtii.

Kiljunen, 23, tulee hämeenlinnalaisten vahvuuteen K-Vantaasta, jossa hän on pelannut useamman kauden ajan. Hyökkääjä teki Mestiksessä tällä kaudella 28 ottelussa pisteen per peli, 16+12=28.

− Oliver tuo alaketjuihimme tietynlaista rosoisuutta ja kamppailuvoimaa, jota meiltä viime kaudella puuttui. Sen lisäksi, että hänen on voimaa kamppailla kulmissa, hän on osoittanut, että tekee tarvittaessa pisteitä. Tämä tukee sitä, että myös alaketjuiltamme odotamme ensi kaudella tulosta, kertoo urheilujohtaja Toivola.

» Lähetä palautetta toimitukselle