HPK solmi kolme jatkosopimusta ensi kaudeksi − Nenonen jatkaa pidempään

LIIGA / Uutinen
Nenonen jatkaa HPK:ssa.
Kuva © Jari Mäki-Kuutti / https://www.instagram.com/fotokuutti
Antti Pihlströmin ja Ossi Ikosen jatkosopimukset kattavat ensi kauden. Kapteeni Markus Nenonen pysyy HPK:ssa kaksi seuraavaa kautta.

HPK solmi jatkosopimukset hyökkääjiensä Antti Pihlströmin ja Markus Nenosen kanssa. Myös puolustaja Ossi Ikonen jatkaa hämeenlinnalaisten riveissä. Lisäksi hyökkääjä Artturi Toivolan optio tulevasta kaudesta käytettiin.

Muut sopimukset kattavat vain ensi kauden, mutta tämän kauden kapteeni Nenosen jatkolappu pitää miehen HPK:ssa kaksi seuraavaa kautta.

− Markus on nostanut pelaamisensa tasoa entisestään. Hän puolustaa kovalla moraalilla ja pystyy tekemään todella tärkeitä maaleja. Hän on arvokas pelaaja joukkueelle, sillä Markus osoittaa joka päivä omalla tekemisellään sen, että haluaa kehittyä pelaajana vielä seuraavalle tasolle, urheilujohtaja Mika Toivola sanailee tiedotteessa.

Jatkosopimuksen tehneistä pelaajista Pihström ja Nenonen ovat HPK:n sisäisen pistepörssin viiden parhaan pelaajan joukossa. Toivola majailee sijalla yhdeksän. Puolustaja Ikonen ei ole tehopisteillä mässäillyt, mutta hän on pelannut yli 17 minuuttia per ottelu tämän kauden runkosarjassa.

» Lähetä palautetta toimitukselle